Ted - vores mudderelskende labrador

Ted
Alle hunde

Alle hunde

Daisy

Daisy

Bruno

Bruno

Balou

Balou

Koby

Koby

Ted

Ted

Kate

Kate

Amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Lotti

Lotti

Pepe

Pepe

Hugo

Hugo

Peanut

Peanut

Mala

Mala

Chewy

Chewy

Frodo

Frodo

  • Om Ted
  • Teds favoritter
  • Teds ønskeliste
  • Informationer om Ted
Ted 🐽

Ted 🐽

Jeg har arbejdet som produkttester og indholdschef hos zooplus i Holland i næsten to år nu. I en alder af 3 har jeg allerede udviklet en rigtig god gourmetmave. Jeg elsker alt, hvad der ligger på gulvet. Snacks, tyggegummi, små grene, alt muligt - jeg er umættelig. Når jeg ikke udvider min smags horisont, er mine yndlingsting at hoppe rundt i vandet, trække store grene gennem skoven eller rulle i en duftende mudderpøl.

Min yndlingsmad er klart "meget og giv mig noget mere". Mit yndlingslegetøj: Alt hvad jeg ikke behøver at "hente". Jeg er allerede en labrador retriever, det må være nok.

Wolf of wildernessTil middag hos Ted 🥩Wolf of Wilderness

Vådfoderet Wolf of Wilderness Green Fields bruger kun én proteinkilde (lam), raffineret med rødder og urter. Man smager hurtigt at Wolf of Wilderness Green Fields er kvalitetsfoder. kvaliteten er så god jeg endda vil anbefale den som hovedretten, til den næste "Til middag hos"

Til produktet
Kooa shampooPerfekt efter mudderbad 🧴kooa Shampoo

Min mudderrullende træning var forgæves, for det er så nemt at komme af med snavset. Nu er min hud og pels perfekt, lige indtil det næste mudderbad – jeg er ligeglad med, hvad min ejer siger. Dertil så hjælper kooa Sensitive Shampoo også mod kløe!

Til produktet
HundekurvVæk aldrig en sovende Ted 💤Sleepy T. Hundekurv

1 griseøre, 2 griseører, 3... Jeg er sulten. I Sleepy Time hundesengen kan jeg se mit territorium fra balkonen. På grund af den ekstra tykke pude falder jeg nogle gange i søvn og drømmer om griseører. Uanset om det er koldt eller regner, er det vandafvisende termocover en sand velsignelse.

Til produktet