Peanut - vores lille allrounder

Peanut
Alle hunde

Alle hunde

Daisy

Daisy

Bruno

Bruno

Balou

Balou

Koby

Koby

Ted

Ted

Kate

Kate

Amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Lotti

Lotti

Pepe

Pepe

Hugo

Hugo

Peanut

Peanut

Mala

Mala

Chewy

Chewy

Frodo

Frodo

  • Om Peanut
  • Peanuts favoritter
  • Peanuts ønskeliste
  • Informationer om Peanut
Peanut 🥜

Peanut 🥜

Hej, jeg hedder Peanut (Chihuahua) og har arbejdet som content manager og produkttester hos zooplus i 2 år. Jeg har arbejdet hos zooplus stort set hele mit liv – jeg er nemlig kun 2 år gammel. Derfor kan ingen narre mig, når det kommer til snacks og legetøj! I min frokostpause foretrækker jeg at spise, hvad andre synes er interessant.

Min kattebror Clooney arbejder også hos zooplus, men kun på hjemmekontoret, så jeg fortæller ham alle de spændende historier og eventyr fra kontoret derhjemme under dynen. Vores mor må ikke forstyrre os, det hele er tophemmeligt.

Rosies FarmSmå hjerter til små hjerteknusere 💘Rosie's Farm Snacks

Rosie's Farm Snacks passer perfekt til min størrelse! Derudover er de kornfri og har et højt kødindhold, som min mor er særlig opmærksom på. Uanset om jeg er på farten eller træner tricks – jeg er ikke distraheret længe, ​​og jeg er hurtigt klar på nye eventyr!

Til produktet
HundesengPeanut i cloud 7 ☁️Hundeseng

En arbejdsdag som produkttester kan være ret udmattende! For at slappe af foretrækker jeg at ligge i Flocke hundesengen, som tilpasser sig perfekt til min kropsform. Så jeg føler mig virkelig tryg og helt afslappet. Selv mine ældre dyrekolleger elsker den!

Til produktet