Om os: zooplus præsenterer sig selv

Om os

Om os - lær zooplus at kende!

Elsker du dit kæledyr, og går der ikke en eneste dag, uden at du tænker over dit kæledyrs trivsel, og om der er endnu mere du kan gøre for at den er tilfreds? For os er der intet vigtigere end at opfylde dit og dit elskede kæledyrs ønske - og sådan har det været i over 20 år!

Uanset om det drejer sig om finner, hove, vinger  eller poter - ingen behov er vigtigere end dit kæledyrs. Vores erfaring siger os, at det kan være anstrengende at lede efter det helt rigtige foder, det helt rigtige tilbehør og det helt rigtige legetøj, og derfor leverer vi alt, dit kæledyr har brug for, lige til døren - nemmere kan det ikke være. Om det drejer sig om fodersække, strøelse eller hø - endda cykelanhængere  håndterer vi det med lethed, så du har den bedst mulige leveringskomfort. Derfor er det slut med at slæbe tunge ting hjem fra supermarkedet, og du kan helt og holdent koncentrere dig om dit kæledyr!

Om os - Mad

Vores velsmagende fodertilbud får dyrehjerter til at slå et ekstra slag:

•  Tørfoder: tørfoder til katte  eller hunde  tilpasset dit kæledyrs individuelle behov - danner grundlaget for en afbalanceret ernæring der samtidig sikrer ægte nydelse

Vådfoder: velsmagende vådfoder til katte  eller hunde  som fuldfoder eller tilskudsfoder med et højt væskeindhold til din favorits afbalancerede ernæring - sikrer optimal forsyning af alle vigtige næringsstoffer, og en god væskebalance

Godbidder: uanset om det drejer sig om tidsfordriv eller dit kæledyrs opdragelse og træning, så tilbyder vores snacks enestående tyggespas til hunde, katte  og gnavere  - især vores små snacks er ideelle som belønning i forbindelse med træning

Kosttilskud: for at kompensere for næringsstofunderskud dækker vores kosttilskud vitamin- og næringsmangler, så dit kæledyr får det bedste grundlag for et godt helbred

BARF naturlig råt foder til din hund tilpasset efter ernæringsmønsteret for ulvens efterkommere, med rå frugt & grønt, samt kød

Om os - Tilbehør

Tilbehør til et farverigt og lykkeligt kæledyrsliv!

Ud over foder og snacks skal du naturligvis ikke glemme din elskede kæledyrs fritidsaktiviteter. Et hyggeligt sted at sove, foderskåle og spændende legetøj til dine hunde  eller katte  er vigtige for et godt kæledyrsliv og bør ikke glemmes hvis du vil passe på dit kæledyr på optimal vis. Derfor finder du hos zooplus et stort udvalg af spændende tilbehør til ethvert tænkeligt behov dit kæledyr måtte have, uanset om det drejer sig om at få dem transporteret, eller trænet. Sjov & spas må ikke glemmes, så vi har også et stort udvalg af sjovt legetøj, som dit kæledyr kan lege sig med, så den kan komme af med sin energi. Unge eller gamle - der er noget for enhver aldersgruppe i vores tilbehør!

Vidste du, at…

• vi tager os af dyreejers behov dagligt i mere end 13 byer fordelt over hele Europa og har mere end 600 ansatte

• vi har søde kontorhunde på næsten hver etage på hovedkontoret i München, som gør arbejdslivet sjovere

• hos zooplus har vi over 60 nationaliteter ansat

Om os - Velgørenhed

zooplus understøtter dyrevelfærd

For os er regelmæssige donationer til dyrevelfærd  en særlig mulighed for at yde støtte til dyr i nød. På trods af pengemangel er dyreværnsforeninger overalt i verden opsatte på at redde dyr fra nødsituationer, og dyreværnsarbejdet består også i at sørge for, at dyrene kan få et godt liv. zooplus har altid været involveret i at støtte disse dyreværnsforeninger, og ud over foder donerer vi også spændende legetøj og tilbehør til de trængende dyr. Sammen med dig har vi støttet på forskellige måder!

Du kan også være med ved at donere gennem vores zoolove velgørenhedsmærke - i år 2020 har vi kunne donere i alt 350.803,44 €.

Vores foderdonationer

Side Picture Text - Vores Foderdonationer

Hvis du har brug for at sende en artikel af din ordre tilbage, vil vi forsøge at behandle dine retursendinger på den bedst mulige og bæredygtige måde. Et udvalg af retursendinger af foder, tilbehør og legetøj indsamles regelmæssigt og doneres derefter til dyr i dyrehjem og dyreinternater, der jo er afhængige af donationer. På den måde kan selv dyr uden hjem opleve et lykkeligt og bekymringsløst liv!

zoolove af zooplus

Side Picture Text - zoolove af zooplus

Ønsker du også at gøre noget godt for dyr i nød hver gang du køber noget i zooplus shoppen? Bliv en del af vores zoolove familie og doner ved købet af hvert af vores zoolove-produkter 10% af købsprisen (ex. moms) til dyreværnsforeninger. Med dit engagement kan levevilkårene for nogle af vores elskede firbenede venner forbedres markant! Med vores zoolove produkter glæder du dit elskede kæledyr og understøtter samtidig også dyr i nød.

Dyreværnsrabat

Side Picture Text - Velgørenhedsrabat

For at støtte dyreværnsforeninger giver zooplus dem en helt særlig rabat på 10% For selv om mange dyreværnsforeninger mangler penge, skal de grundlæggende krav til et dejligt dyreliv sikres for alle dyr, så de senere kan overleveres til nye ejere.

Opdrætterrabat

Opdrætterrabat

Mange opdrættere kan have det svært ved at få det til at løbe rundt, fordi de gerne vil avle på en samvittighedsfuld måde og sikre, at de nye poder får det optimale foder og tilbehør. Og fordi sunde og glade dyr er vigtige for os, får dyreopdrættere vores eksklusive zooplus opdrætterrabat på 10% på alle ordrer foretaget over 600 kroner. Som ansvarsfuld avler er du særligt opmærksom på dine dyrs velbefindende - det vil zooplus gerne støtte.

Udgående varer

Outlet

Vi har brug for mere plads på vores lager - alt skal ud!

Vi rydder ud i vores sortiment. Udnyt de attraktive engangs-tilbud og få fat på det produkt, du lige står og mangler, til billige priser! Slå til nu - kun i begrænset antal og så længe lager haves.

Dine fordele ved hvert køb

Zooplus nyhedsbrev

Side Picture Text - Nyhedsbrev

Lad os informere dig om billige tilbud, spændende nye produkter og uforlignelige prøvepakker. Tilmeld dig vores 100% gratis og uforpligtende nyhedsbrev og hold dig opdateret. Gå ikke glip af vores ugentlige tilbud til fantastiske priser!

Anbefal en ven og modtag et tak!

Anbefal en ven og modtag tak!

Hvis du elsker zooplus lige så meget som vi gør, så tøv ikke med at anbefale os! Med hver kupon på 10% dine venner og bekendte indløser får du som et lille tak 350 zooPoint på din pointkonto. Anbefal zooplus shoppen og få bonuspoint som tak - allerede i dag.

Bonusprogram

Bonusprogram

Saml point og få præmier! Du kan samle zooPoint med vores zooplus bonusprogram og få gratis produkter fra vores præmieshop, når du indløser dine zooPoint! Hvordan virker det? For hver 10 kroner modtager du 1 zooPoint. Pointene tilskrives efter din betaling er modtaget og kan bruges i præmieshoppen. På den måde opstår der ingen ekstra omkostninger, fordi bonusprogrammet er helt gratis og helt uforpligtende.

Andre tjenester

About us - zooplus magasinet og vores fællesskab

About us - zooplus magasinet og vores fællesskab

Gå på opdagelse i vores zooplus magasin, hvor du finder den nyeste viden og interessante fakta om dine dyr. Uanset om det drejer sig om hunde, katte, fisk eller gnavere, så har zooplus magasinet gratis viden fra fagfolk. På den måde er du altid velinformeret og får infomation om dine dyr - så er du endnu bedre rustet til at imødekomme dit kæledyrs behov.

Deltag i vores sociale netværk og kom i kontakt med andre dyreelskere. Del dine fine billeder på Instagram og lad dit elskede kæledyr gå viralt. Så er du også helt på forkant med de nyeste konkurrencer.

Vil du blive en del af zooplus-familien?

WE NEED YOUR POWER