Dyrevelfærd hos zooplus: Vi hjælper firbenede venner!

Vi står sammen om dyr i nød!

Vi mener, at alle kæledyr fortjener pleje, kærlighed og ikke mindst en kærlig familie. Desværre er dette ikke tilfældet for nogle. Her på zooplus er vi altid på udkig efter måder at hjælpe kæledyr i nød. Eksempelvis ved at hjælpe dyreorganisationer med at udføre deres flotte arbejde. Vores kunder spiller en vigtig rolle her, fordi kun sammen kan vi forbedre kæledyrenes liv!

Sådan hjælper du

ZOOLOVE AF ZOOPLUS zoolove af zooplus

Zooplus bekymrer sig meget om kæledyrs velvære. Denne tanke var konceptet bag mærket "zoolove by zooplus", som blev lanceret i 2014, hvis sortiment omfatter vådfoder, snacks og tilbehør til hunde og katte. Her doneres 10% af salgsprisen til udvalgte dyreværnsorganisationer.

FÆLLES PROJEKTER Fælles projekter

Sammen med dig var vi i stand til at yde en stor indsats og donere €350.803,44 til dyrevelfærdsorganisationer over hele Europa.

DYREVÆRNSRABAT Dyreværnsrabat

zooplus giver indregistrerede dyreværnsorganisationer en rabat på 10%, ved køb over 600 kr. Du skal blot indsende en elektronisk kopi af din organisations velgørende status, for at blive medlem.

LAGER-DONATIONER Lager-donationer

Hos zooplus er vi opmærksomme på ikke at producere unødvendigt affald. Frem for alt gælder dette for fejlfri varer, hvis udløbsdato er ved at udløbe. I stedet for at smide det ud, donerer vi det i stedet til dyreorganisationer, som kunne bruge det. Naturligvis efter omhyggelig undesøgelse.

Time to share

Vores kvalitetsløfter
Bekræftet mærke-kvalitet
Fra dyreelskere til dyreelskere
Noget for enhver smag