Dyrevelfærd hos zooplus: Vi hjælper firbenede venner!

Vi står sammen om dyr i nød!

Vi mener, at alle kæledyr fortjener pleje, kærlighed og ikke mindst en kærlig familie. Desværre er dette ikke tilfældet for nogle. Her på zooplus er vi altid på udkig efter måder at hjælpe kæledyr i nød. Eksempelvis ved at hjælpe dyreorganisationer med at udføre deres flotte arbejde. Vores kunder spiller en vigtig rolle her, fordi kun sammen kan vi forbedre kæledyrenes liv!

Sådan hjælper du

DYREVÆRNSRABATDyreværnsrabat

zooplus giver indregistrerede dyreværnsorganisationer en rabat på 10%, ved køb over 600 kr. Du skal blot indsende en elektronisk kopi af din organisations velgørende status, for at blive medlem.

Læs mere
VARELAGER-DONATIONERLager-donationer

Hos zooplus er vi opmærksomme på ikke at producere unødvendigt affald. Frem for alt gælder dette for fejlfri varer, hvis udløbsdato er ved at udløbe. I stedet for at smide det ud, donerer vi det i stedet til dyreorganisationer, som kunne bruge det. Naturligvis efter omhyggelig undesøgelse.

Læs mere
Donere zoopointsdonere zooPoints

Hvert år er der flere kæledyr, som desværre mister deres hjem. Heldigvis er der dyreværnene til at hjælpe dyrene med at finde et nyt hjem, og du kan nu give dem en hjælpende hånd. Du kan nemlig donere dine zoopoints til dyreværnene, og de bliver så konverteret til monetære penge donationer. 

Læs mere

Vores kvalitetsløfter

Bekræftet mærke-kvalitet
Fra dyreelskere til dyreelskere
Noget for enhver smag