Gør en god gerning og doner zoopoint

Doner dine zoopoint

Glade kæledyr er kernen i zooplus. Vi mener, at alle dyr fortjener pleje, kærlighed og en kærlig familie. Desværre er dette ikke altid tilfældet. Mange katte, hunde og små kæledyr forlades eller mister deres hjem hvert år. Heldigvis er dyrehjem og dyrevelfærdsorganisationer der for at hjælpe disse dyr i nød.

Hos zooplus leder vi altid efter måder, vi kan hjælpe kæledyr, der er mindre heldige. Vores kunder spiller også en vigtig rolle i at støtte dyrevelfærdsorganisationer og deres fremragende arbejde. Med den generøse donation af zoopoint kan vi forbedre livene for dyr hvis liv er blevet reddet. De donerede point vil blive konverteret til en monetær donation til dyrevelfærdsorganisationer. Hver tredje måned har en ny dyrevelfærdsforening chancen for at blive en donationsmodtager.

Vi takker på vegne af mange dyrevelfærdsorganisationer for din støtte!

Hjælp os og doner dine zoopoint

Det behøver ikke altid at være ekstra stort og ekstra stort. Du kan også støtte dyr i nød med en lille donation - 25 zooPoints hjælper allerede. Vælg, om du vil donere 25, 50, 100, 250 eller 500 point, læg varen i din indkøbskurv og fuldfør ordren.

25 zoopoint
50 zoopoint
100 zoopoint
250 zoopoint
500 zoopoint

Lige nu går donerede zooPoint til Tøstrup kattehjem

Tøstrup kattehjem

Tøstrup Kattehjem er Danmarks største med myndighedsgodkendelse til at huse op til 400

katte. Vi har hjulpet 55.000 katte siden vi startede i 2006.

I år 2023 har vi hjulpet 1587 katte.

Vi hjælper katte fra hele Danmark og gør altid vores ypperste for at redde så mange, som vores begrænsede ressourcer og kapacitet rækker til.

Det unikke ved Tøstrup Kattehjem er:

- No-kill politik: Alle katte får en chance. Dette betyder, at vi aldrig afliver sunde og raske katte. En kat aflives kun, hvis det er uetisk set ud fra et dyrevelfærdsmæssigt synspunkt at lade det leve videre. Katte, der pga. manglende sociale færdigheder typisk ville blive aflivet hos andre organisationer, giver vi tid og plads til at udvikle sig uden pres og stress for hurtige resultater.

- Vi er et internat med plads. Vores katte bliver ikke sat i små bure, men opholder sig i stedet frit i kattestuer med masser af plads.

Kender du en dyrevelfærdsforening, der har brug for støtte?

Hos zooplus har du en sigen, i hvilken forening der modtager donationerne. Vi leder altid efter dyrevelfærdsorganisationer, hvis projekter vi kan støtte. Skriv os en besked via Facebook, og fortæl hvilken velgørenhedsorganisation du vil støtte med dine donationer.
Vi og alle dyr ser frem til din støtte!

Er du en del af en dyrevelfærdsorganisation eller et husly? Du kan finde ud af mere om zooplus dyrevelfærdsprogram her.

Vores tidligere donationer

2023

  • 36.047 kr - Nordjyllands Internat
  • 32,971 kr - Kæledyrshjælpen

2022 - i alt 83.194 kr.

  • 31.294 kr. - Husdyrenes Vel
  • 25.487 kr. - Papegøjehotellet
  • 26.413 kr. - Nordsjællands Kattehjælp

2021 - i alt 60.188 kr.

  • 23.442 kr. - Happy Dogs
  • 13.046 kr. - Pindsvinevennerne
  • 23.700 kr. - Kattens Værn

Vores kvalitetsløfter

Certificeret mærkekvalitet
Fra dyreelskere til dyreelskere
Der er noget for ethvert dyr