Gør en god gerning og doner zoopoint

Doner dine zoopoint

Glade kæledyr er kernen i zooplus. Vi mener, at alle dyr fortjener pleje, kærlighed og en kærlig familie. Desværre er dette ikke altid tilfældet. Mange katte, hunde og små kæledyr forlades eller mister deres hjem hvert år. Heldigvis er dyrehjem og dyrevelfærdsorganisationer der for at hjælpe disse dyr i nød.

Hos zooplus leder vi altid efter måder, vi kan hjælpe kæledyr, der er mindre heldige. Vores kunder spiller også en vigtig rolle i at støtte dyrevelfærdsorganisationer og deres fremragende arbejde. Med den generøse donation af zoopoint kan vi forbedre livene for dyr hvis liv er blevet reddet. De donerede point vil blive konverteret til en monetær donation til dyrevelfærdsorganisationer. Hver tredje måned har en ny dyrevelfærdsforening chancen for at blive en donationsmodtager.

Vi takker på vegne af mange dyrevelfærdsorganisationer for din støtte!

Hjælp os og doner dine zoopoint

Det behøver ikke altid at være ekstra stort og ekstra stort. Du kan også støtte dyr i nød med en lille donation - 25 zooPoints hjælper allerede. Vælg, om du vil donere 25, 50, 100, 250 eller 500 point, læg varen i din indkøbskurv og fuldfør ordren.

* Vigtigt: For at donere zooPoint skal du placere en ordre til en værdi af mindst 149kr. Præmier kan kun indløses via din Mit zooplus-kundekonto. Flere oplysninger om vores bonus program kan findes her.

Fra marts til juni støtter vi Kattens Værn:

kattens værn

Kattens Værn har eksisteret siden 1933 og arbejder for og med de vilde og hjemløse katte i Danmark. Foreningens mærkesager er neutralisering, øre- og chipmærkning og genudsætning.

Hvert år hjælper foreningen flere tusinde katte til et bedre liv. Flere end 1.500 katte får hvert år en ny chance hos en familie, som vælger at adoptere en (eller flere) katte fra et at vore internater. Langt de fleste borgere i Danmark kender til Kattens Værn. –Nogle fordi de selv har søgt hjælp hos foreningen, andre fordi de har stiftet bekendtskab med os via vores internater, hjemmeside, facebook, APP, Instagram, medlemsblad, inspektørbilerne m.m.

Vores mangeårige arbejde med kattene har givet os en stor viden om dette fabelagtige dyr, og vi bruger mange kræfter på at formidle den viden, vi har om katten til andre instanser. Det være sig både katteejere, kommuner og politikere.

Kender du en dyrevelfærdsforening, der har brug for støtte?

Hos zooplus har du en sigen, i hvilken forening der modtager donationerne. Vi leder altid efter dyrevelfærdsorganisationer, hvis projekter vi kan støtte. Skriv os en besked via Facebook, og fortæl hvilken velgørenhedsorganisation du vil støtte med dine donationer.
Vi og alle dyr ser frem til din støtte!

Er du en del af en dyrevelfærdsorganisation eller et husly? Du kan finde ud af mere om zooplus dyrevelfærdsprogram her.

Vores kvalitetsløfter
Certificeret mærkekvalitet
Fra dyreelskere til dyreelskere
Der er noget for ethvert dyr