Gør en god gerning og doner zoopoint

Doner dine zoopoint

Glade kæledyr er kernen i zooplus. Vi mener, at alle dyr fortjener pleje, kærlighed og en kærlig familie. Desværre er dette ikke altid tilfældet. Mange katte, hunde og små kæledyr forlades eller mister deres hjem hvert år. Heldigvis er dyrehjem og dyrevelfærdsorganisationer der for at hjælpe disse dyr i nød.

Hos zooplus leder vi altid efter måder, vi kan hjælpe kæledyr, der er mindre heldige. Vores kunder spiller også en vigtig rolle i at støtte dyrevelfærdsorganisationer og deres fremragende arbejde. Med den generøse donation af zoopoint kan vi forbedre livene for dyr hvis liv er blevet reddet. De donerede point vil blive konverteret til en monetær donation til dyrevelfærdsorganisationer. Hver tredje måned har en ny dyrevelfærdsforening chancen for at blive en donationsmodtager.

Vi takker på vegne af mange dyrevelfærdsorganisationer for din støtte!

Hjælp os og doner dine zoopoint

Det behøver ikke altid at være ekstra stort og ekstra stort. Du kan også støtte dyr i nød med en lille donation - 25 zooPoints hjælper allerede. Vælg, om du vil donere 25, 50, 100, 250 eller 500 point, læg varen i din indkøbskurv og fuldfør ordren.

* Vigtigt: For at donere zooPoint skal du placere en ordre til en værdi af mindst 149kr. Præmier kan kun indløses via din Mit zooplus-kundekonto. Flere oplysninger om vores bonus program kan findes her.

Fra januar til marts støtter vi Nordsjællands Kattehjælp:

Nordsjællands Kattehjælp

Foreningen Nordsjællands Kattehjælp blev stiftet i 2016 og løftes 100% af frivilligt arbejde. Foreningen er et stærkt netværk af private plejefamilier og dygtige, engagerede dyrlæger der hjælper ejerløse og svigtede katte ind i pleje, med henblik på at finde gode blivende hjem til dem. Hjælpen kan bestå af rådgivning i aktuelle kattesager, udlån af fælder, indfangning af katte, dyrlægehjælp samt genudsætning efter forudgående aftale med en fodervært - eller der kan tilbydes plejeophold til katten. Alle foreningens katte er steriliserede/kastrerede, vaccinerede, chippede og øremærkede før de formidles til nye hjem. Målet er altid at formidle et varigt og kærligt hjem til kattene ved at sikre gode match mellem kat og ejer. Arbejdet kræver masser af tid og ressourcer, da antallet af ejerløse katte i Danmark desværre stadig er alt for højt. Læs mere om foreningen på  www.kattehjaelp.dk Kender du en dyrevelfærdsforening, der har brug for støtte?

Hos zooplus har du en sigen, i hvilken forening der modtager donationerne. Vi leder altid efter dyrevelfærdsorganisationer, hvis projekter vi kan støtte. Skriv os en besked via Facebook, og fortæl hvilken velgørenhedsorganisation du vil støtte med dine donationer.
Vi og alle dyr ser frem til din støtte!

Er du en del af en dyrevelfærdsorganisation eller et husly? Du kan finde ud af mere om zooplus dyrevelfærdsprogram her.

Vores tidligere donationer

2021

  • xxx kr. - Happy Dogs
  • 13.046 kr. - Pindsvinevennerne
  • 23.700 kr. - Kattens Værn
Vores kvalitetsløfter
Certificeret mærkekvalitet
Fra dyreelskere til dyreelskere
Der er noget for ethvert dyr