Pipa - vores frække snackprinsesse

Pipa
Alle hunde

Alle hunde

Daisy

Daisy

Bruno

Bruno

Balou

Balou

Koby

Koby

Ted

Ted

Kate

Kate

Amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Lotti

Lotti

Pepe

Pepe

Hugo

Hugo

Peanut

Peanut

Mala

Mala

Chewy

Chewy

Frodo

Frodo

  • Om Pipa
  • Pipas favoritter
  • Pipas ønskeliste
Pipa 🎀

Pipa 🎀

Hej, jeg hedder Pipa – også kaldet snackprinsessen! Jeg har arbejdet som content manager & produkttester i 2 år nu. At skabe velsmagende indhold er min foretrukne opgave!

Jeg kan ikke lide at tænke tilbage på min tid før zooplus. Som hvalp blev jeg forladt på gaden i Ungarn.. Heldigvis fandt dyrerettighedsaktivister mig og reddede mig! Min lyse, sjove karakter i annoncen fortryllede min familie, og der gik ikke længe før jeg var i mit nye hjem. Det var kærlighed ved første frække blik. I mellemtiden har jeg udviklet mig til en rigtig gourmethund og genkender woof-effekten i hvert produkt.. lækkert!

Pipa på arbejde

Rosies farmFrisk fra bedstemors gård 🐷Rosie's Farm

Rosies Farm foder indeholder en masse udvalgte, årstidens frugter og grøntsager samt frisk kød – lige til en gourmetprinsesse som mig! Serverer jeg den til næste firmamiddag? Hvem ved, talrige halelog vil være garanteret.

Se mere
ZooloveEn god gerning hver dag ❤️zoolove Soft-Snacks

Snack i en god sags tjeneste? Så de zoolove bløde snacks smager endnu bedre! Da de er nemme at tygge, kan jeg ikke kun snacke dem under træningen. Og med købet går 10% af overskuddet til mine dyreværnsvenner. 

Til produktet