Chewy - vores zooplus Chewbacca

Chewy
Alle hunde

Alle hunde

Daisy

Daisy

Bruno

Bruno

Balou

Balou

Koby

Koby

Ted

Ted

Kate

Kate

Amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Lotti

Lotti

Pepe

Pepe

Hugo

Hugo

Peanut

Peanut

Mala

Mala

Chewy

Chewy

Frodo

Frodo

  • Om Chewy
  • Chewys favoritter
  • Chewys ønskeliste
  • Informationer om Chewy
Chewy 🪐

Chewy 🪐

Hej, jeg hedder Chewy, og jeg har arbejdet som team lead content marketing manager og produkttester hos zooplus i Wien i seks måneder. Når jeg ikke render rundt på kontoret, slapper jeg af derhjemme foran vinduet og observerer, hvad der foregår i nabolaget omkring mig.

Hvorfor hedder jeg Chewy?! Fordi min ejer er stor Star Wars-fan, og fordi jeg laver Chewbacca-lyde, når jeg sover, og så kan jeg godt lide at tygge på ting. Jeg har stadig meget at lære, fordi jeg stadig er ret ung, men jeg er spændt på at se, hvad der er at opdage i zooplus-universet.

Chewy på arbejde

Star wars legetøjEn Chewbacca for Chewy 🦷Dental hundelegetøj

I min fritid nyder jeg at tygge på Star Wars Spiny Stick Dental hundelegetøj. Chewbacca er beklædt med knopper der kan rense tænder og massere tandkødet. Når jeg gnaver i ham, piver han voldsomt. Jeg vil bare vise ham at der kun er plads til en Chewy i dette univers!

Til produktet
LukullusJeg slikker altid tallerken ren🍽️Lukullus Junior

Min ejer giver mig kun det bedste: hun udvalgte omhyggeligt Lukullus Naturkost Junior vådfoder til mig. Den indeholder 65 % kød, værdifulde fibre og olier af høj kvalitet, der er rige på omega-3 og omega-6 fedtsyrer – lige noget for frække hvalpe som mig!

Til produktet