Mala - vores enøjede pirat

Mala
Alle hunde

Alle hunde

Daisy

Daisy

Bruno

Bruno

Balou

Balou

Koby

Koby

Ted

Ted

Kate

Kate

Amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Lotti

Lotti

Pepe

Pepe

Hugo

Hugo

Peanut

Peanut

Mala

Mala

Chewy

Chewy

Frodo

Frodo

  • Om Mala
  • Malas favoritter
  • Malas ønskeliste
  • Informationer om Mala
Mala ☠️

Mala ☠️

Hej, jeg hedder Mala, den enøjede zooplus-pirat, og jeg arbejder hos zooplus som Senior Inventory Manager og produkttester. Jeg blev født på gaden i Grækenland og havde en slem øjenbetændelse, hvorfor jeg kun har det ene øje. Men det ene øje er mit hemmelige våben. 

Når jeg sejler gennem kontoret, er jeg altid på udkig efter skatte og snacks, som en rigtig pirat jo gør. Og selvfølgelig er der altid et vellykket udbytte, som jeg gerne deler med mine hundevenner. Jeg er stadig lidt mistænksom over for mine katte-kolleger, jeg tror, ​​at der er brug for et par teambuilding-sessioner her.

Mala på arbejde

Wolf of wildernessRawrr - snacks til rigtige pirater 🏴‍☠️Wolf of Wilderness
100 % kød, fisk og indmad - det kan pirater bedst lide, arrr! Som Wolf of Wilderness - RAW Snacks er godbidderne skånsomt frysetørrede og forbliver helt fri for korn, sukker og gluten. I deres genlukkelige dåse tager jeg dem gerne med på åbent hav.
Til produktet
snusetæppeLad zoolove-skattejagten begynde 🔍Snusetæppe

Min lugtesans er ekstra stærk: Jeg kan altid finde godbidderne i zooloves snusetæppe, uanset hvor godt de er gemt! Gemmestederne er virkelig smarte - løkker, poser, stropper, tasker og kurve… Det gør skattejagten endnu sværere. Takket være den skridsikre bund går jeg aldrig glip af noget!

Til produktet