Amigo - vores hyggelige zooplus bedstefar

Amigo
Alle hunde

Alle hunde

Daisy

Daisy

Bruno

Bruno

Balou

Balou

Koby

Koby

Ted

Ted

Kate

Kate

Amigo

Amigo

Betty

Betty

Pipa

Pipa

Lotti

Lotti

Pepe

Pepe

Hugo

Hugo

Peanut

Peanut

Mala

Mala

Chewy

Chewy

Frodo

Frodo

  • Om Amigo
  • Amigos favoritter
  • Amigos ønskeliste
  • Informationer om Amigo
 Amigo 👓

Amigo 👓

Hej, jeg hedder Amigo og jeg har arbejdet som fakturainspektør og produkttester for zooplus i 9 år. I en alder af 13 har jeg oplevet en masse, så nu handler det om afslapning og hygge.

Men bare at slappe af ville være kedeligt, så jeg går stadig jævnligt ture med min bedstefar ven Trolli. Trolli og jeg er ægte gulerodselskere og stopper ofte for en gulerodssnack på vores gåture. I vores landsby er vi kendt som den seje bedstefar-duo, hvor vi stadig bliver beundret og budt velkommen af ​​vores fans. Disse gyldne år passer mig ret godt, og mit job holder mig selvfølgelig opdateret på de nyeste trends.

Rocco SnacksSnack og afslapning ☀️Snack-Mix XXL
Nyt i sortimentet: Rocco Snack-Mix XXL kylling til alle hunde, der gerne vil gøre noget godt for sig selv om sommeren. Kyllingefileten af ​​høj kvalitet er fedtfattig og også let fordøjelig, hvilket selvfølgelig gør mig, som zooplus bedstefar, meget glad.
Til produktet
Wolf of wildernessDe vilde tider er ikke forbi 👴Wolf of Wilderness
Selv som senior er der stadig lidt af en ulv i mig. Mor erkendte det også, og jeg fik lov til at teste Wolf of Wilderness Senior "Green Fields". Jeg kunne godt lide det, og mine mennesker er også tilfredse, fordi maden minder meget om en ulvs oprindelige kost.
Til produktet