Yoshi - zooplus Super Mario-spilleren

Yoshi
Alle katte

Alle katte

Harrie

Harrie

Hugo

Hugo

Yoshi

Yoshi

clonney

Clooney

Minnie

Minnie

Nestor

Nestor

Soko

Soko

Juju

Juju

Cata

Cata

Leo

Leo

Biscotte

Biscotte

Sia

Sia

Edgar

Edgar

  • Om Yoshi
  • Yoshis favoritter
  • Yoshis ønskeliste
  • Informationer om Yoshi
Yoshi 🎮

Yoshi 🎮

Hej, jeg hedder Yoshi og jeg har arbejdet som content manager hos zooplus i et år. Da jeg virkelig har meget arbejde her, har jeg brug for en god balance. For at holde en god balance mellem arbejde og privatliv, spiller jeg video spil. Super Mario er min favorit, og derfor blev jeg opkaldt efter den grønne dino. Efter arbejde, når mor spiller spil, sidder jeg lige foran fjernsynet og jagter alt, hvad der rører sig. Min søster Minnie må ikke forstyrre mig – her kræves fuld koncentration.

Jeg kan godt lide at lære nye tricks, og derfor er jeg også rigtig god til at apportere – det lærte jeg af mine hundekolleger under et teammøde.

Wild freedomSå vildt🐈Wild Freedom

Af alt vådfoder hos zooplus kan jeg simpelthen bedst lide Wild Freedom. Det indeholder en masse lækkert kød og er lavet helt uden korn eller andre kunstige tilsætningsstoffer. Når det kommer til min kost, er mor altid meget opmærksom på en sammensætning af høj kvalitet!

Til produktet
LegetøjTænk først, så spis 💡kattelegetøj

Slo-Mo kattelegetøjet udgør en del gåder for mig: hver gang jeg tror, ​​jeg har fundet ud af det, så er plug-in-labyrinten helt anderledes, næste gang jeg spiller! Med 20 inkluderede plug-in dele keder jeg mig aldrig. Før eller siden finder jeg altid alle godbidderne!

Til produktet