Hugo - den lille zooplus-drage

Hugo
Alle katte

Alle katte

Harrie

Harrie

Hugo

Hugo

Yoshi

Yoshi

clonney

Clooney

Minnie

Minnie

Nestor

Nestor

Soko

Soko

Juju

Juju

Cata

Cata

Leo

Leo

Biscotte

Biscotte

Sia

Sia

Edgar

Edgar

  • Om Hugo
  • Hugos favoritter
  • Hugos ønskeliste
  • Information om Hugo
Hugo 🐉

Hugo 🐉

Hej, jeg hedder Hugo og jeg har arbejdet som shop manager hos zooplus i et år. Jeg er kun et år gammel, men jeg har haft mange spændende eventyr med min storebror Harrie. Han kalder mig også lille drage, fordi jeg altid kaster mig over ham. Jeg kan ikke spy ild endnu, men mit hvæsen kommer ret tæt på.

Hvis jeg giver Harrie en pause, hopper jeg gerne op og ned på min mor. Nogle gange bliver jeg for at putte, men ikke for længe. For det næste eventyr venter allerede på terrassen: udforsk ting og finde skatte

Hugo på arbejde

Concept For LifeSelv emballagen er lækker 📦Concept for Life

Jeg har været på voksenfoder siden jeg var et år – og hvad skal jeg sige? Som du kan se, gjorde det mig ikke mere moden, men det hjælper mig med at holde min idealvægt og reducere hårbolde. Concept for Life Indoor Cats er skræddersyet til mig!

Til produktet
sommerfuglDen flyvende sommerfugl 🦋kattelegetøj

Jeg er kendt på kontoret, som den bedste jæger. Så tro mig, når jeg siger, at denne sommerfugl er en værdig modstander for selv det mest garvede jæger! Funny Butterfly kattelegetøjet garanterer mig ekstra meget sjov. Og hvis jeg leger for vildt, er der heldigvis tre ekstra erstatningssommerfugle.

Til produktet