Minnie - vores store zooplus søde tand

Minnie
Alle katte

Alle katte

Harrie

Harrie

Hugo

Hugo

Yoshi

Yoshi

clonney

Clooney

Minnie

Minnie

Nestor

Nestor

Soko

Soko

Juju

Juju

Cata

Cata

Leo

Leo

Biscotte

Biscotte

Sia

Sia

Edgar

Edgar

  • Om Minnie
  • Minnies favoritter
  • Minnies ønskeliste
  • Informationer om Minnie
 Minnie 🍪

Minnie 🍪

Hej, mit navn er Minnie og jeg har arbejdet sammen med min bror Yoshi som Content Manager hos zooplus i næsten et år. I modsætning til hvad mit navn antyder, har jeg en enorm appetit. Jeg foretrækker at snacke hele dagen og så lægge mig behageligt på sofaen for at tage en lur. Men det er også rigtig træls, når man skal blive ved med at stjæle sin brors mad.

Men jeg kan også godt lide at lege med Yoshi, og sammen støtter vi vores mor i hendes arbejde. Jeg glæder mig allerede til næste frokostpause, for arbejde gør dig sulten.

Minnie på arbejde

Wild freedomÆgte lam til ind i mellem 🥩Wild Freedom
Med mine yndlingssnacks, Wild Freedom Freeze-Dried Snacks Lamb Lung, bliver jeg virkelig en tiger. Med 100% lam, skånsomt frysetørret og uden irriterende korntilsætningsstoffer, kan jeg bare ikke lade være: Jeg vil bare have dem alle på én gang! Heldigvis kan dåsen genlukkes...
Til produktet
KradsetræSavoy Kradsetræ 👋Kradsetræ

Hvorfor er mit Savoy-kradsetræ simpelthen det bedste? Fra den har jeg simpelthen den bedste udsigt over mit territorium. Sisalstolperne er perfekte til at hvæsse kløer på, og den imiterede filt føles også fantastisk på dine poter! Puderne er smudsafvisende og kan maskinvaskes! 

Til produktet