Clooney - zooplus smukke dreng

Clooney
Alle katte

Alle katte

Harrie

Harrie

Hugo

Hugo

Yoshi

Yoshi

clonney

Clooney

Minnie

Minnie

Nestor

Nestor

Soko

Soko

Juju

Juju

Cata

Cata

Leo

Leo

Biscotte

Biscotte

Sia

Sia

Edgar

Edgar

  • Om Clooney
  • Clooneys favoritter
  • Clooneys ønskeliste
  • Informationer om clooney
Clooney 🤴🏻

Clooney 🤴🏻

Hej, jeg hedder Clooney og jeg har arbejdet hos zooplus i 2 år som senior content manager for key accounts. Min hundebror arbejder også hos zooplus, men jeg foretrækker at arbejde hjemmefra. Jeg kan koncentrere mig meget bedre her.

Når jeg ikke administrerer indhold, kan jeg godt lide at forkæle mig selv med min lille skønhedshemmelighed – et skønt brusebad. Og for at jeg kan holde mig rigtig i form, kan jeg godt lide at hente bolde. Det lærte jeg også min hundebror Peanut. I weekenden kan jeg godt lide at bevæge mig rundt i huset og udforske området.

Wild freedomMiddagsdate med Mr. Clooney 🍴Wild Freedom

Min hemmelige opskrift på den perfekte date? Værdifulde proteiner. Undgå kunstige konserveringsmidler, farve- eller smagsstoffer. Tilføj et par friske krydderurter og voilà, festen er klar! Så kort sagt: Wild Freedom Cold River tørfoder.

Til produktet
Crinkle DancerJeg fanger dig... 🦚Crinkle Dancer

Venstre, højre, hey presto - jeg har dig! Jeg er ikke så nem at narre. Den knitrende folie mellem kattestangens naturlige fjer Crinkle Dancer fanger straks min opmærksomhed. Heldigvis - i hvert fald for mine menneskevenner - er stangen ekstra lang, så jeg kan ikke skade nogen.

Til produktet
PurizonMr. Clooney laver catwalken 🌟Purizon Adult

Nyt i sortimentet: Purizon Adult 6 x 400g - kornfri. Så lækkert – Disse menuer med højt proteinindhold og få kulhydrater kommer i mange smagsvarianter, så jeg har altid en varieret menu til alle dage.

Til produktet