Edgar - vores zooplus gartner

Edgar
Alle katte

Alle katte

Harrie

Harrie

Hugo

Hugo

Yoshi

Yoshi

clonney

Clooney

Minnie

Minnie

Nestor

Nestor

Soko

Soko

Juju

Juju

Cata

Cata

Leo

Leo

Biscotte

Biscotte

Sia

Sia

Edgar

Edgar

  • Om Edgar
  • Edgars favoritter
  • Edgars ønskeliste
  • Information om Edgar
 Edgar 🌻

Edgar 🌻

Hej, mit navn er Edgar og jeg har arbejdet som salgs- og indkøbschef hos zooplus i Kraków i 2 år. Når jeg ikke tjekker de nyeste varer, elsker jeg at bruge min tid i min baghave. Her kan jeg grave og plukke en masse, eller bare se græsset gro.

Når vejret er dårligt, klatrer jeg op i gardinerne i stuen, hopper op på tv-skabe eller – og her kommer det – bruger mine superkræfter til at åbne dørene. Dørene kan ikke modstå mine superkræfter i lang tid.

Sesam, sesam, Edgar lukker op !

Edgar på arbejde

TigerinoKlumpende grus 🌾Tigerino Klumpstreu

Høj sugeevne og lavt støvindhold, sådan skal det klumpende kattegrus være. Grusset er desuden lavet af naturligt ler og er fri for kemiske tilsætningsstoffer. Duften af ​​Tigerino Canada Style kattegrus er særligt overbevisende. Mor og jeg kan bedst lide duftene "friskklippet græs" og "babypudder".

Til produktet
Concept for lifeÆgte skønhed kommer ud af tuben 👅Concept for Life
Concept for Life Beauty Paste er specielt designet til katte med tyk pels og følsom hud. Den lækre lakseolie får min pels til at skinne endnu mere og malten hjælper på hår, der sluges. Jeg kan bedst lide den som dessert, men man kan også forfine maden med den.
Til produktet