Harrie - vores zooplus foodie

Harrie
Alle katte

Alle katte

Harrie

Harrie

Hugo

Hugo

Yoshi

Yoshi

clonney

Clooney

Minnie

Minnie

Nestor

Nestor

Soko

Soko

Juju

Juju

Cata

Cata

Leo

Leo

Biscotte

Biscotte

Sia

Sia

Edgar

Edgar

  • Om Harrie
  • Harries favoritter
  • Harries ønskeliste
  • Information om Harrie
Harrie 🍣

Harrie 🍣

Hej, mit navn er Harrie og jeg har arbejdet som social media manager hos zooplus i 5 år. Ikke alene er jeg up-to-date på de sociale medier, ingen kan narre mig med Food Trends. Når jeg kommer hjem efter en lang dag med hashtags og DM'er, ved min mor præcis, hvad jeg har brug for. Hvis hun bestiller sushi, får jeg også en ekstra portion.

Jeg har også en lillebror - Hugo. Han er ny shopmanager hos zooplus og har stadig meget at lære. Nogle gange tror han, at jeg også fungere som en trampolin. Men som storebror kan jeg godt klare det.

Harrie på arbejde

Cosma SnacksCosma 🐟Cosma Snackie

Mit job som snacktester er virkelig ikke let. Især med det store udvalg af Cosma Snackies! Heldigvis er der ingen tilsætningsstoffer, og derfor bestilte Mama dem alle. Som en selverklæret gourmet, tro mig, når jeg siger, at dette er mine absolutte yndlingssnacks!

Til produktet
Concept for lifeAaaaaaaa - tak alt herinde 😸Concept for Life
Ingredienserne i Concept for Life All Cats-foderet siges at fremme glat hud og forhindre tandsten. Først og fremmest kan jeg bare rigtig godt lide det! Men jeg viser gerne mine tænder, hvis du selv vil se!
Til produktet