Hjælp dyr i nød

World animal day

Vi har med din hjælp indsamlet 36.080 kroner, som ubeskåret går til dyrenes beskyttelse, Roskilde Internat. 

Mellem den 22. og 28. september har vi ved zooplus, kørt en kampagne vedrørende World Animal Day. Vi har i tiden op til World Animal Day valgt at donere 10% af salget fra følgende mærker: Concept For Life, Concept For Life Veterinary Diet, Cosma, Cosma Nature, Purizon, Rocco, Smilla, Tigerino og Wolf of Wilderness. Derfor har jeres indkøb haft en betydning for størrelsen på donationen, vi takker mange gange for jeres støtte, og vi er meget stolte over sammen at kunne gøre en forskel! ❤


Den 04.10. er dyrenes dag og på denne dag vil vi gerne benytte lejligheden til at hjælpe dyr i nød og hjælpe dem til et bedre liv. Til dette formål vil vi gerne støtte dyrehjem i deres arbejde.

World animal day

På den internationale Dyrenes Dag gør dyreværnsorganisationer rundt om i verden opmærksom på de lidelser, som mange dyr lever med.

Dyrevelfærd bør være vigtigt for os alle, da vi både direkte og indirekte lever af og med dyr hver dag. Desværre betragtes dyr ofte mere som et produkt og mindre som et levende væsen.

Dyrenes rettigheder ignoreres ofte massivt, især i landbruget og fødevareindustrien. Utilpassede levevilkår, overopdræt og undgåelig stress fører ofte til usigelig pineri for dyrene.

Handlen med vilde dyr og produkter fra vilde dyr bringer ikke blot biodiversiteten og hele økosystemer i fare, men det sker, for det meste, også uden nogen form for regulering og uden hensyn til dyrene.

I mange tilfælde lider kæledyr også under vold og forsømmelse, eller de bliver simpelthen opgivet, når deres ejere ikke længere er interesserede i dem, eller er ikke kan klare plejen af dem mere. Hvert år ender ca. 300.000 dyr i dyrehjem. Og dette alene i Tyskland! Vi vil gerne bruge dette års Dyrenes Dag til at præsenterer dig for et engageret dyrehjem, som vi, sammen med dig, gerne vil støtte økonomisk.

Bestil nu (til og med 4. oktober 2020) varer fra mærkerne Tigerino, Wolf of Wilderness, Concept For Life eller Purizon, og vi donerer 10% af salgsprisen (eksklusiv moms) til følgende dyrehjem og indsamlingsstationer.

Frans af Assisi – en af de første dyrerettighedsaktivister

Til minde om Frans af Assisi finder Dyrenes Dag sted hvert år den 4. oktober, hans dødsdag.

St. Frans af Assisi, en italiensk munk fra det 12. århundrede, var både grundlæggeren af den fransiskanske orden og en af de første kendte dyrerettighedsaktivister. Frans af Assisi omtalte ofte dyr som hans brødre og søstre. Efter hans mening er dyr, ligesom mennesker, Guds skabninger, en mening, der var meget usædvanlig på det tidspunkt.

”Alle skabninger på jorden har det som os, alle skabninger stræber efter lykke som os. Alle skabninger på jorden elsker, lider og dør som vi gør, så de er værker af den almægtige Skaber, der er placeret på lige fod - vores brødre. "

Værd at vide om World Animal Day

Dyrens beskyttelse

       Vores kvalitetsløfter
Bekræftet mærke-kvalitet
Fra dyreelskere til dyreelskere
Noget for enhver smag