Hjælp os med at hælpe dyr i nød

World animal day

Vi fejrer World Animal Day den 2. oktober.
Vi vil gerne have, at alle kæledyr får omsorg og opmærksomhed fra en kærlig familie. Vi tager denne dag som en mulighed for at hjælpe dyr i nød og forbedre deres liv. Med denne kampagne vil vi gerne hylde dyreinternater og velgørenhedsorganisationer sammen med jer, vores kunder, og takke dem for deres store arbejde!

Dette års donationsmodtagere er: Kæledyrshjælpen

Vi donerer 20 zooPoints for hver ordre, der placeres mellem 2.10. og 4.10.2023!

Så nemt er det:

- Køb dine yndlingsprodukter hos zooplus og gør en god gerning

- zooplus donerer 20 zooPoints for hver ordre, der er ingen ekstra omkostninger for dig.

- Alle indsamlede zooPoints vil blive konverteret til økonomisk støtte til dyreinternater eller velgørenhedsorganisationer ved kampagnens afslutning.

Frynseklinikken - Dyreværnet

frynseklinikken

Dyreværnets mobile dyreklinik ”Frynseklinikken” er et tilbud til dyr, som tilhører hjemløse og udsatte borgere. Disse dyr får oftest ikke hjælp af en dyrlæge, da deres ejere ikke har overskud til at få det gjort og i øvrigt heller ikke har økonomien til dette.

”Frynseklinikken” kører i hele landet og møder de udsatte borgere, dér hvor de er. I klinikken kan vi lave stort set det samme, som i en normal dyreklinik, også små operationer.

”Frynseklinikken” er ikke gratis at benytte, men drives ud fra princippet ”betal hvad du kan”, idet vores holdning er at alle bør tage ansvar for deres kæledyr. I gennemsnit betaler de udsatte borgere ca. 40 kr. for en konsultation og Dyreværnet omkostning er ca. 1.000 kr. pr. konsultation.

Pt. har Dyreværnet 2 ”Frynseklinikker”.


Organisationen støtter vi lige nu også gennem vores zoolove program resten af året!

Om Kæledyrshjælpen

kæledyrshjælpen

Kæledyrshjælpen hjælper dyr i nød. De hjælper økonomisk ramte kæledyrsejere samt hjemløses dyr med foder udstyr og plejeprodukter. De ved, at alle kan komme i en uforudset situation hvor det hele vælter. De dømmer ingen og hjælper gerne da de ved hvor meget dyrene betyder for os alle. Dyrerne er vores bedste ven beskytter og de lytter altid og er der altid for os. Kæledyrshjælpen hjælper alle slags kæledyr. Alle i organisationen er alle frivillige og gør et kæmpe stykke arbejde for dyrene.

Organisationen støtter vi lige nu også gennem vores zooDonation program resten af året!

Værd at vide om World Animal Day

Hvem opfandt World Animal Day?

Til minde om Frans af Assisi afholdes World Animal Day hvert år den 4. oktober, hans dødsdag.

Den hellige Frans af Assisi, en italiensk munk fra det 12. århundrede, var både grundlægger af franciskanerordenen og en af de første kendte dyrerettighedsaktivister. Efter hans mening, som var usædvanlig på den tid, var dyr Guds skabninger ligesom mennesker. Frans af Assisi omtalte ofte dyrene som sine brødre og søstre.

"Alle jordens skabninger føler, som vi gør, alle skabninger stræber efter lykke, som vi gør. Alle jordens skabninger elsker, lider og dør som os, så de er ligeværdige værker af den almægtige Skaber - vores brødre."

Hvilke projekter blev støttet i 2021?

2021 blev der indsamlet 27.290,60 € på Verdens Dyrevelfærdsdag, som blev doneret til Tierschutzverein Europa e.V., Notfelle Niederrhein e.V. og Tieroase Stefanshof e.V.. Du kan finde flere oplysninger her.

Hvordan kan jeg forbedre dyrenes liv?

Alle kan gøre deres for at hjælpe dyrene med at få det bedre.

- Hold øje med varer i butikkerne, som ikke involverer dyrs lidelser i deres produktion.

- Køb ikke æg fra burhøns

- Køb kød fra en slagter, du stoler på, og find ud af, hvor dyrene kommer fra, og hvordan de er opdrættet.

- Hvis du vil have et kæledyr, er der tusindvis af dyr, der venter på et hjem på dyreinternater!

Yderligere dyrevelfærdsprojekter

Vi står sammen om dyr i nød!

Vores kvalitetsløfter

Bekræftet mærke-kvalitet
Fra dyreelskere til dyreelskere
Noget for enhver smag