Hjælp os med at hælpe dyr i nød

World Animal Day

Mange tak til alle der deltog i kampagnen

I anledningen af World Animal Day den 4. oktober satte vi os for at hylde dyreværnsorganisationer og takke dem for deres store arbejde og de mange frivillige ildsjæle! 

Vi donerede derfor hvad der svarer til 20 zooPoint for hver bestilling i perioden 4. - 9- Oktober.

I alt fik vi indsamlet 12.303 kr!Det endelig beløb vil blive delt ligeligt mellem to organisationer. Sønderjyllands Dyreværnsforening og Husdyrenes vel. Længere nede på siden kan du læse om de 2 organisationer og deres arbejde.

Sønderjyllands Dyreværnsforening

Sønderjyllands dyreværnsforening af 1995

Sønderjyllands Dyreværnsforening af 1995 er en lille privat dyreværnsforening beliggende i Hammelev nær Vojens. Det er frivillige ildsjæle der udfører al arbejde i foreningen. Da foreningen ikke modtager støtte fra kommune/stat er deres eksistens fuldstændig afhængig af de bidrag der modtages fra private bidragsydere og de fonde/legater der kan søges. Deres hjertesag er neutralisering af katte, da der findes alt for mange overskudskatte i Danmark.

I 2021 reddede Sønderjyllands Dyreværnsforening 151 katte, 120 blev formidlet gennem deres internat, seks er genudsætningskatte, som ansvarlige borgere har fået neutraliseret med tilskud fra foreningen og 25 katte er neutraliseret gratis via foreningen igennem og deltagelse i Kattens Uge.

Organisationen støtter vi lige nu også gennem vores zoolove program resten af året!

Om Husdyrenes Vel

Husdyrenes vel
Husdyrenes Vel er et dyreinternat som er placeret på Fyn, som tager sig af familiedyr, som af den ene eller anden grund er kommet i klemme hos familierne, det kan evt. være på grund af flytning, skilsmisse, dødsfald, eller måske var hunden/katten for voldsom. Deres arbejde går ud på at formidle disse dyr over til nye ansvarsbevidste mennesker, som vil give dyret en ny tryg tilværelse. Foreningens største aktiv er driften af dyreværnsinternatet i Ringe, som siden 1972 har medvirket til at finde nye hjem til over 40.000 hunde og katte. Du kan læse mere om foreningen på: www.husdyrenesvel.dk, der finder du flere informationer om deres arbejde, og hvordan du adoptere et af deres dyr.

Organisationen støtter vi lige nu også gennem vores zooDonation program resten af året!

Værd at vide om World Animal Day

  • Hvor længe har World Animal Day eksisteret?

  • Hvordan kan jeg forbedre dyrenes liv?

Yderligere dyrevelfærdsprojekter

Vi står sammen om dyr i nød!

Vores kvalitetsløfter

Bekræftet mærke-kvalitet
Fra dyreelskere til dyreelskere
Noget for enhver smag