❤ zoolove: Gør en god gerning!

zoolove

Det er nemt at hjælpe med vores charity-mærke „zoolove by zooplus“: Hver gang du køber, støtter du de dyr, der ikke er så heldige at have en varm kurv og en kærlig familie: 10% af salgsprisen (ex. moms) fra hvert eneste solgte zoolove-produkt går nemlig til udvalgte danske dyreværnsorganisationer.

Derved hjælper du også dit eget dyr. zoolove hjælper! Lille indsats, stor virkning!

Sortimentet fås kun på zooplus og omfatter premium-vådfoder, snacks og tilbehør til hunde og katte – du finder helt sikkert noget til dit eget kæledyr!

Charity-mærket "zoolove by zooplus" kan du finde i stort set hele Europa, og med din støtte fik vi i 2018 samlet i alt 233.848 € til velgørende organisationer.

Se zoolove sortimentet:

Om zoolove

Vi fra zooplus elsker dyr. Som dyreelsker ved du sikkert allerede, hvad vores firbenede venner behøver: en varm seng, sund mad, masser af legeplads, lange gåture samt - mest af alt - en familie, som holder af dem. Desværre er det langtfra sådan for alle: alt for mange katte, hunde og smådyr er overladt til sig selv. De heldigste bliver fundet og hjulpet af dyreværnsorganisationer. Her bliver de passet og plejet og ofte hjulpet videre til et kærligt hjem. Af egen erfaring ved vi, at dyreværnsforeninger og –hjem tit afhænger af frivillige donationer for at kunne klare sig økonomisk. Vi ønsker naturligvis at støtte deres prisværdige indsats sammen med dig. Derfor har zooplus sat charity-mærket „zoolove“ i verden. Konceptet er helt enkelt: 10% af salgsprisen (ex. moms) fra zoolove produkterne går direkte til dyrevelgørenhed.

Hvem støtter zoolove lige nu?

The Voice of Pets

The Voice of Pets hjælper kæledyr og deres mennesker til et bedre liv og har gjort det siden 1948. Gennem tiden har de hjulpet tusindvis af nødstedte dyr; fx hunden August, der står bundet til et skilt udenfor dyreinternatet, killinger der bliver efterladt ved motorvejen, kaninen der blev efterladt døende i en køletaske på stranden og mange andre skæbner.

The Voice of Pets tror på, at viden skaber forståelse og styrker det værdifulde bånd mellem kæledyr og deres mennesker – til det fælles bedste. Deres erfaringer viser, at kæledyr har en positiv effekt på mennesker, kaldet kæledyrseffekten. De tror på, at kæledyrseffekten ikke bare er nøglen til at skabe større forståelse og ansvar for kæledyr – men også er nøglen til at synliggøre den smittende glæde, mennesker og kæledyr kan have af hinanden. Effekten spiller også ind, når de træner psykiatriske servicehunde sammen med mennesker, der for eksempel har depression eller angst.


Vores tidligere donationer

2020

  • 18.654 kr. - Min Ven Katten

2019 - i alt 44.513 kr.

  • 32.059 kr. - Sønderborg og Omegns Kattelaug
  • 12.454 kr. - Tullebo

2018 - i alt 31.006 kr.

  • 18.130 kr. - Killingehjælpen
  • 12.876 kr. - Dansk Dyreværn Aalborg

2017 - i alt 35.349 kr.

  • 13.847 kr. - Dansk Dyreværn Aalborg
  • 22.473 kr. - Trinitas

2016 - i alt 20.168 kr.

  • 11.870 kr. - Min Ven Katten
  • 8.298 kr. - Kattens Værn

2015 - 7.888 kr.

  • 7.888 kr. - Dansk Dyreværn Århus