❤ zoolove: Gør en god gerning!

zoolove

Det er nemt at hjælpe med vores charity-mærke „zoolove by zooplus“: Hver gang du køber, støtter du de dyr, der ikke er så heldige at have en varm kurv og en kærlig familie: 10% af salgsprisen (ex. moms) fra hvert eneste solgte zoolove-produkt går nemlig til udvalgte danske dyreværnsorganisationer.

Derved hjælper du også dit eget dyr. zoolove hjælper! Lille indsats, stor virkning!

Sortimentet fås kun på zooplus og omfatter premium-vådfoder, snacks og tilbehør til hunde og katte – du finder helt sikkert noget til dit eget kæledyr!

Charity-mærket "zoolove by zooplus" kan du finde i stort set hele Europa, og med din støtte fik vi i 2020 samlet i alt 350.803,44 € til velgørende organisationer.

Se zoolove sortimentet:

Om zoolove

Vi fra zooplus elsker dyr. Som dyreelsker ved du sikkert allerede, hvad vores firbenede venner behøver: en varm seng, sund mad, masser af legeplads, lange gåture samt - mest af alt - en familie, som holder af dem. Desværre er det langtfra sådan for alle: alt for mange katte, hunde og smådyr er overladt til sig selv. De heldigste bliver fundet og hjulpet af dyreværnsorganisationer. Her bliver de passet og plejet og ofte hjulpet videre til et kærligt hjem. Af egen erfaring ved vi, at dyreværnsforeninger og –hjem tit afhænger af frivillige donationer for at kunne klare sig økonomisk. Vi ønsker naturligvis at støtte deres prisværdige indsats sammen med dig. Derfor har zooplus sat charity-mærket „zoolove“ i verden. Konceptet er helt enkelt: 10% af salgsprisen (ex. moms) fra zoolove produkterne går direkte til dyrevelgørenhed.

Hvem støtter zoolove lige nu?

Sønderjyllands Dyreværnsforening

Sønderjyllands Dyreværnsforening af 1995 er en lille privat dyreværnsforening beliggende i Hammelev nær Vojens. Det er frivillige ildsjæle der udfører al arbejde i foreningen. Da foreningen ikke modtager støtte fra kommune/stat er deres eksistens fuldstændig afhængig af de bidrag der modtages fra private bidragsydere og de fonde/legater der kan søges. Deres hjertesag er neutralisering af katte, da der findes alt for mange overskudskatte i Danmark.

I 2021 reddede Sønderjyllands Dyreværnsforening 151 katte, 120 blev formidlet gennem deres internat, seks er genudsætningskatte, som ansvarlige borgere har fået neutraliseret med tilskud fra foreningen og 25 katte er neutraliseret gratis via foreningen igennem og deltagelse i Kattens Uge

Vores tidligere donationer:

  • 2022

    22.330 kr. - Foreningen Simba

*Vejl. pris = Vejledende pris **Leveringsbetingelserne er gældende

333zooPoint for tilmelding
Nyhedsbrev
Nyhedsbrev
Vælg dit kæledyr

Betalingsformer

leveringspartnere

  • GLS
  • Postnord

Sikkerhed

Følg zooplus

  • Appstore
  • Google Play