❤ zoolove: Gør en god gerning!

zoolove

Det er nemt at hjælpe med vores charity-mærke „zoolove by zooplus“: Hver gang du køber, støtter du de dyr, der ikke er så heldige at have en varm kurv og en kærlig familie: 10% af salgsprisen (ex. moms) fra hvert eneste solgte zoolove-produkt går nemlig til udvalgte danske dyreværnsorganisationer.

Derved hjælper du også dit eget dyr. zoolove hjælper! Lille indsats, stor virkning!

Sortimentet fås kun på zooplus og omfatter premium-vådfoder, snacks og tilbehør til hunde og katte – du finder helt sikkert noget til dit eget kæledyr!

Charity-mærket "zoolove by zooplus" kan du finde i stort set hele Europa, og med din støtte fik vi i 2020 samlet i alt 350.803,44 € til velgørende organisationer.

Se zoolove sortimentet:

Om zoolove

Vi fra zooplus elsker dyr. Som dyreelsker ved du sikkert allerede, hvad vores firbenede venner behøver: en varm seng, sund mad, masser af legeplads, lange gåture samt - mest af alt - en familie, som holder af dem. Desværre er det langtfra sådan for alle: alt for mange katte, hunde og smådyr er overladt til sig selv. De heldigste bliver fundet og hjulpet af dyreværnsorganisationer. Her bliver de passet og plejet og ofte hjulpet videre til et kærligt hjem. Af egen erfaring ved vi, at dyreværnsforeninger og –hjem tit afhænger af frivillige donationer for at kunne klare sig økonomisk. Vi ønsker naturligvis at støtte deres prisværdige indsats sammen med dig. Derfor har zooplus sat charity-mærket „zoolove“ i verden. Konceptet er helt enkelt: 10% af salgsprisen (ex. moms) fra zoolove produkterne går direkte til dyrevelgørenhed.

Hvem støtter zoolove lige nu?

Foreningen Simba

Foreningen Simba – Hjælp til herreløse katte, arbejder for at give herreløse katte et værdigt liv. De arbejder ud fra det princip at alle katte som formidles ud fra dem altid er neutraliserede, samt øre- eller chipmærket, basis-vaccinerede og sundhedstjekket.  

For ”Foreningen Simba – Hjælp til herreløse katte” har det stor betydning, at deres plejekatte har fået den bedst mulige socialisering – både fra deres morkat, søskende eller andre katte, samt fra mennesker – inden de formidles ud til et nyt hjem.

Ligeledes indebærer deres ”Kattens tarv”-politik, at de i samråd med en dyrlæge beslutter, hvorvidt det er i en hunkats tarv, at gennemføre en graviditet, hvis det udsætter hunkatten for unødig overlast eller lidelse. Kort sagt betyder det, at de altid vil have kattens tarv for øje, og ikke menneskets tarv og ønsker.

   Forening kæmper for at give herreløse katte et værdigt liv, og det gør de naturligvis på kattenes præmisser.

Vores tidligere donationer:

  • 2021 - i alt 55.941 kr.

    29.875 kr - Tøstrup Dyreværn og Kattehjem

    26.066 kr. - Kattens Værn