Juledonationer til dyr i nød

Juledonation


Vi siger mange tak til alle der deltog i vores juleindsamling til dyr i nød. I løbet af december donerede vi 20% af salgsprisen på 4 udvalgte produkter til hund og kat. 

I perioden samlede vi i alt 15.902 kr ind til velgørenhed!

Beløbet bliver delt mellem to organisationer: Husdyrenes Vel og Sønderjyllands Dyreværnsforening.

Nedenfor kan du læse mere om de to organisationer.

Sønderjyllands Dyreværnsforening

Sønderjyllands dyreværnsforening af 1995

Sønderjyllands Dyreværnsforening af 1995 er en lille privat dyreværnsforening beliggende i Hammelev nær Vojens. Det er frivillige ildsjæle der udfører al arbejde i foreningen. Da foreningen ikke modtager støtte fra kommune/stat er deres eksistens fuldstændig afhængig af de bidrag der modtages fra private bidragsydere og de fonde/legater der kan søges. Deres hjertesag er neutralisering af katte, da der findes alt for mange overskudskatte i Danmark.

I 2021 reddede Sønderjyllands Dyreværnsforening 151 katte, 120 blev formidlet gennem deres internat, seks er genudsætningskatte, som ansvarlige borgere har fået neutraliseret med tilskud fra foreningen og 25 katte er neutraliseret gratis via foreningen igennem og deltagelse i Kattens Uge.

Organisationen støtter vi lige nu også gennem vores zoolove program resten af året!

Om Husdyrenes Vel

Husdyrenes vel
Husdyrenes Vel er et dyreinternat som er placeret på Fyn, som tager sig af familiedyr, som af den ene eller anden grund er kommet i klemme hos familierne, det kan evt. være på grund af flytning, skilsmisse, dødsfald, eller måske var hunden/katten for voldsom. Deres arbejde går ud på at formidle disse dyr over til nye ansvarsbevidste mennesker, som vil give dyret en ny tryg tilværelse. Foreningens største aktiv er driften af dyreværnsinternatet i Ringe, som siden 1972 har medvirket til at finde nye hjem til over 40.000 hunde og katte. Du kan læse mere om foreningen på: www.husdyrenesvel.dk, der finder du flere informationer om deres arbejde, og hvordan du adoptere et af deres dyr.

Organisationen støtter vi lige nu også gennem vores zooDonation program resten af året!

Andre dyrevelfærds projekter hos zooplus

Vi står sammen om dyr i nød!

*Vejl. pris = Vejledende pris **Leveringsbetingelserne er gældende 

"Normalt" = Den laveste pris på varianten inden for de seneste 30 dage.

Betalingsformer

leveringspartnere

  • GLS
  • Postnord

Sikkerhed

Følg zooplus

  • Appstore
  • Google Play