Juledonationer til dyr i nød

Juledonation


Vi siger mange tak til alle der deltog i vores juleindsamling til dyr i nød. I løbet af december donerede vi 20% af salgsprisen på 4 udvalgte produkter til hund og kat. 

I perioden samlede vi i alt 15.902 kr ind til velgørenhed!

Beløbet bliver delt mellem to organisationer: Husdyrenes Vel og Sønderjyllands Dyreværnsforening.

Nedenfor kan du læse mere om de to organisationer.

Frynseklinikken - Dyreværnet

frynseklinikken

Dyreværnets mobile dyreklinik ”Frynseklinikken” er et tilbud til dyr, som tilhører hjemløse og udsatte borgere. Disse dyr får oftest ikke hjælp af en dyrlæge, da deres ejere ikke har overskud til at få det gjort og i øvrigt heller ikke har økonomien til dette.

”Frynseklinikken” kører i hele landet og møder de udsatte borgere, dér hvor de er. I klinikken kan vi lave stort set det samme, som i en normal dyreklinik, også små operationer.

”Frynseklinikken” er ikke gratis at benytte, men drives ud fra princippet ”betal hvad du kan”, idet vores holdning er at alle bør tage ansvar for deres kæledyr. I gennemsnit betaler de udsatte borgere ca. 40 kr. for en konsultation og Dyreværnet omkostning er ca. 1.000 kr. pr. konsultation.

Pt. har Dyreværnet 2 ”Frynseklinikker”.


Organisationen støtter vi lige nu også gennem vores zoolove program resten af året!

Om Kæledyrshjælpen

kæledyrshjælpen

Kæledyrshjælpen hjælper dyr i nød. De hjælper økonomisk ramte kæledyrsejere samt hjemløses dyr med foder udstyr og plejeprodukter. De ved, at alle kan komme i en uforudset situation hvor det hele vælter. De dømmer ingen og hjælper gerne da de ved hvor meget dyrene betyder for os alle. Dyrerne er vores bedste ven beskytter og de lytter altid og er der altid for os. Kæledyrshjælpen hjælper alle slags kæledyr. Alle i organisationen er alle frivillige og gør et kæmpe stykke arbejde for dyrene.

Organisationen støtter vi lige nu også gennem vores zooDonation program resten af året!

Andre dyrevelfærds projekter hos zooplus

Vi står sammen om dyr i nød!