Kender du "Vores hemmelige foder tips"?

Kender du vores "Hemmelige foder tips"

Psst!

Hund

Uanset om din hund er kræsen, eller du vil give den en bestemt diæt, er det nogle gange svært at finde det rigtige foder til vores kæledyr. Her kan du finde et udvalg af mærker, der vil tilfredstille enhver smag, behov og luner, hvilket gør din hund lidt gladere for hvert måltid!

Har du også en kat? Tjek deres side ud!

Naturlig mad

Naturlig mad

Psst! Har du hørt, at valget af helt naturlig ernæring til din hund betyder, at du kan være sikker på, at du giver en diæt, der er fri for kunstige tilsætningsstoffer, kemikalier og er kun lavet med naturlige ingredienser, hvilket kan være yderst gavnligt for at fremme en sund livsstil?

Oplev vores yndlings naturlige produkter nu!

Lukullus ►     Zooplus Bio ►

Kornfri mærker

Kornfri

Psst! Du har måske allerede hørt om fordelene ved kornfri ernæring, men du har måske ikke hørt om disse mærker! Hvorfor ikke prøve en af de lækre kornfrie diæter som hypoallergenisk alternativ, perfekt til hunde med følsomt fordøjelsessystem.

Oplev vores foretrukne kornfri mærker nu!

Rosie's Farm► Rocco► Greenwoods► Purizon► Wolf of Wilderness►

Særlige behov

Særlig foder

Psst! Hvis din hund bliver diagnosticeret med en sygdom, der kræver specialdiæt, kan dette hurtigt blive dyrt - men ikke hvis du skifter til et af vores yndlingsmærker! Uanset om du har brug for en nyrediæt til nyreproblemer eller en lettere diæt til kastrerede kæledyr, kan du finde en overkommelig løsning lige her! Hvis dit kæledyr skal have foder, der passer til det meste af dens livsfase eller race, uanset om den er ung eller senior, Labrador eller Boxer, kan vi give dig den ernæring, der er mest præcis til hans livsfase og behov.

Oplev vores foretrukne specialprodukter nu!

Concept for Life VET tørfoder► Concept for Life VET vådfoder► Generelt specialfoder

Monoprotein

Monoprotein

Psst! For hunde, der lider af allergier eller intolerancer, eller bare er kræsne, kan det være en god måde at lindre eventuelle reaktioner på at vælge en opskrift lavet med kun én proteinkilde.

Oplev vores foretrukne monoproteinprodukter nu!

Tørfoder► Vådfoder► Snacks►

Vegetarisk og vegansk mad

Vegetarisk og vegansk mad

Psst! Vores bedst bevarede hemmelige vegetariske og veganske hundefodermærker kan være en åbenbaring i fodring af dit kæledyr! Veggie-hundefoder er spækket med naturligt velsmagende ingredienser og sunde, kødfrie opskrifter, som din hund vil elske.

Oplev vores foretrukne vegetariske og veganske produkter nu!

Lukullus► Greenwoods► Rebel Belle►