Kender du "Vores hemmelige foder tips"?

Kender du vores hemmelige foder tips

Psss! Kunne du tænke dig at høre om vores lækre hemmeligheder?

Kat

Uanset om din kat er kræsen, eller du vil give den en bestemt diæt, er det nogle gange svært at finde det rigtige foder til vores kæledyr. Her kan du finde et udvalg af mærker, der vil besvare enhver smag, behov og luner, hvilket gør din kat lidt gladere for hvert måltid!

Har du også en hund? Tjek deres side ud!

Naturlig mad

Naturlig mad

Psst! Har du hørt, at valget af helt naturlig ernæring til din kat betyder, at du kan være sikker på, at du giver en kost, der er fri for kunstige tilsætningsstoffer, kemikalier og kun lavet ved hjælp af naturlige ingredienser, hvilket kan være yderst gavnligt for at fremme en sund livsstil?

Oplev vores yndlings naturlige produkter nu!

Cosma Nature►

Kornfri mærker

Kornfri

Psst! Du har måske allerede hørt om fordelene ved kornfri ernæring, men du har måske ikke hørt om disse mærker! Hvorfor ikke prøve en af disse lækre kornfrie diæter som hypoallergenisk alternativ, perfekt til katte med følsomt fordøjelsessystem.

Oplev vores foretrukne kornfri mærker nu!

Wild Freedom► Feringa► Rosie's Farm►

Særlige behov

Særlig foder

Psst! Hvis din kat bliver diagnosticeret med en sygdom, der kræver specialdiæt, kan dette hurtigt blive dyrt - men ikke hvis du skifter til et af vores yndlingsmærker! Uanset om du har brug for en nyrediæt til nyreproblemer eller en lettere diæt til kastrerede kæledyr, kan du finde en overkommelig løsning lige her! Hvis dit kæledyr skal have foder, der passer til det meste af dens livsfase eller race, uanset om den er ung eller senior, kan vi give dig den ernæring, der er mest præcis til dens livsfase og behov..

Oplev vores foretrukne specialprodukter nu!

Smilla VET► Concept for Life VET tørfoder► Concept for life VET vådfoder►

Monoprotein

Monoprotein

Psst! For katte, der lider af allergier eller intolerancer, eller bare er kræsne, kan det være en god måde at lindre eventuelle reaktioner på at vælge en opskrift lavet med kun én proteinkilde.

Oplev vores foretrukne monoproteinprodukter nu!

Tørfoder► 

Specielt Kattegrus

Kattegrus

Psst! Du er måske vant til at købe dit kattegrus i supermarkedet, men disse mærker tilbyder fantastisk kvalitet i superstørrelser - og leveret lige til døren! At vælge det rigtige kattegrus kan være en vanskelig beslutning, men heldigvis har vi et bredt udvalg, så uanset om din kat foretrækker lerstrøelse, plantefibre eller silicastrøelse så har vi noget for den!

Oplev vores foretrukne kattegrus produkter nu!

Tigerino► Greenwoods►