Hill´s Brand Shop

Hill's kvalitets dyrefoder
Hill's kvalitets dyrefoder

HILL'S PET NUTRITION: VIDENSKABELIGT TESTET KVALITETS DYRFODER


Vores biologisk baserede ernæring er et skridt foran og gør en forskel, som du kan se, mærke og stole på – hele vejen fra din firbenede vens første tid som hvalp eller killing til dens ældre dage. 

Baggrund
baggrund
baggrund

Om Hill's

En fremsynet tilgang til dyrefoder

Hos Hill's tænker vi altid på hvad der bliver det næste, så du og din hund eller kat kan nyde nuet. Vores foder til hunde og katte er med til at gøre en forskel, som du kan se, mærke og stole på – fra at hjælpe din hund med at opnå en sund vægt til at give din ældre hund eller kat mere strålende øjne.

Clicically proven benefits
Om hill's

Læs mere

En forskel du kan se, mærke og stole på

Videnskabelig ernæring

VIDENSKABELIG ERNÆRING

Alt foder fra Hill's er udviklet af et team af dyrlæger, ernæringseksperter og forskere med speciale i foder.

Godkendt af dyrpartnere

Godkendt af dyrpartnere

Vores globale Pet Nutrition Centre hjælper med at udvikle foder, der er et skridt foran, så din hund eller kat kan få det bedste liv.

Hill's mad, internater og kærlighed

Hill's mad, internater og kærlighed

Vores globale Pet Nutrition Centre hjælper med at udvikle foder, der er et skridt foran, så din hund eller kat kan få det bedste liv.

  • Hill's mad til kæledyr der er specielt skræddersyet til hunde og katte

    Er du på udgik efter specialfoder udviklet af dyrelæger til din hund eller kat? Her er et par interessante facts omkring Hill's mærket: Hill's har to kendte produktlinjer af foder: Hill's Science Plan & Hill's Prescription Diet. I alt 150 dyrelæger og ernæringseksperter arbejder sammen om Science Plan og Prescription Diet, de udvikler kompositioner og opskrifter med koordinerede ingredienser og mere end 100 forskellige næringstoffer. Både Science Plan og Prescription Diet er produceret under strikte regulationer og høje sanitets standarder for at sikre en høj sikkerhed og kvalitet for dit kæledyr. Hilløs Science Plan og Hill's Prescription Diet tilbyder et bredt sortiment af prdukter, der er skrydersyet til dit dyrs enkelte behov. 

*Vejl. pris = Vejledende pris **Leveringsbetingelserne er gældende 

"Normalt" = Den laveste pris på varianten inden for de seneste 30 dage.

Betalingsformer

leveringspartnere

  • GLS
  • Postnord

Sikkerhed

Følg zooplus

  • Appstore
  • Google Play