Vores mest solgte mærker

Mest solgte mærker

Enhver kæledyrsejer stræber altid efter at købe den bedste kvalitet til sit kæledyr! Vores kunder hos zooplus har opdaget, at vores udvalgte mærker giver utrolig meget for pengene. Det er blevet spredt gennem  tilfredse dyreejere og har gjort dem til de mest købte mærker i alle zooplus butikker i Europa i følgende kategorier:

Kornfri powerKornfrit tørfoderKornfrit tørfoder

Det kornfrie tørfoder fra Wolf of Wilderness er baseret på den oprindelige kost fra ulve i naturen. Den høje procentdel af frisk kød og den 100 % kornfri opskrift, raffineret med vilde bær og vilde urter, tilbyder din hund en afbalanceret og arts-tilpasset menu, der følger ulvens instinkt.

Køb nu
RoccoVådfoder til hundeRocco

Rocco vådfoder består først og fremmest af en høj andel af kød af højeste kvalitet. Skånsomt tilberedt for at bevare den gode smag samt vigtige næringsstoffer - ideelt til at opfylde behovene hos din kødelskende hund! Med mange velegnede, behovsbaserede og kornfrie varianter klar til at opdage.

Bestil nu
Hunde snacksHunde snacksRocco

Rocco tilbyder et stort udvalg af snacks af høj kvalitet med et højt kødindhold. Vil du træne, forkæle eller bare holde din ven lidt beskæftiget? Du kan være sikker på, at der er noget for enhver smag og lejlighed. Hvad enten det er lækre filetkødsstrimler eller faste tørrede naturlige snacks. 

Bestil nu
Mest købte mærker
PurizonKornfri tørfoder til kattePurizon

Inspireret af naturens mangfoldighed: 70 % udvalgte animalske ingredienser med masser af kød og fisk, 30 % frugt og grøntsager af høj kvalitet i kornfrie opskrifter. Et højt proteinindhold på mindst 42 %. I stedet for korn eller ris indeholder den 30 % frugt, grøntsager og urter af høj kvalitet.

Køb nu
TigerinoKattegrusTigerino

Tigerino kattegrus er tilpasset til din kats behov. Uanset om det er klumpende ler- eller silikatgrus af høj kvalitet, er denne serie ekstremt absorberende. Det hæmmer bakterier og stopper lugte på få sekunder. Og så er det også meget prisvenligt!

Køb nu
Katte snacksKatte snacksCosma

Cosma Snackies er en naturlig premium-kattesnack lavet af 100 % rent kød eller fisk. De frysetørrede snacks er meget efterspurgt af katte på grund af deres intense smag og aroma!

Køb nu

*Baseret på salget i alle zooplus-online-butikker i Europa. Sidste opdatering: 05/12/2022.