#1 Mærker

Alle kæledyrsejere vil gerne sørge for at deres kæledyr for produkter af den bedste kvalitet! Vores kunder hos zooplus har opdaget den store værdi for pengene, som netop disse brands tilbyder, og den gode værdi for pengene har også gjordt dem til nogle af de mest købte brands i følgende kategorier hos zooplus på tværs af alle online butikkerne rundt i Europa. 

Mest købte mærker til hunde hos zooplus

Mest købte mærker
Wolf of wildernessKornfri tørfoder til hundeWolf of Wilderness

Det kornfrie tørfoder fra Wolf of Wilderness er baseret på ulvens oprindelige kost i naturen. Den høje andel af fersk kød, den 100% kornfri opskrift, forfinet med vilde bær og vilde urter giver din hund en afbalanceret og artsbestemt menu, der følger ulvens instinkt.

RoccoVådfoder til hundeRocco

Rocco vådfoder består først og fremmest af en høj andel af kød af højeste kvalitet. Skånsomt tilberedt for at bevare den gode smag samt vigtige næringsstoffer - ideelt til at opfylde behovene hos din kødelskende hund! Med mange velegnede, behovsbaserede og kornfrie varianter klar til at opdage.

Hunde snacksHunde snacksRocco

Rocco tilbyder et stort udvalg af snacks af høj kvalitet med et højt kødindhold. Vil du træne, forkæle eller bare holde din ven lidt beskæftiget? Du kan være sikker på, at der er noget for enhver smag og lejlighed. Hvad enten det er lækre filetkødsstrimler eller faste tørrede naturlige snacks. 

Mest købte mærker til katte hos zooplus

Mest købte mærker
PurizonKornfri tørfoder til kattePurizon

Inspireret af naturens mangfoldighed: 70 % udvalgte animalske ingredienser med masser af kød og fisk, 30 % frugt og grøntsager af høj kvalitet i kornfrie opskrifter. Et højt proteinindhold på mindst 42 %. I stedet for korn eller ris indeholder den 30 % frugt, grøntsager og urter af høj kvalitet.

TigerinoKattegrusTigerino

Tigerino kattegrus er tilpasset til din kats behov. Uanset om det er klumpende ler- eller silikatgrus af høj kvalitet, er denne serie ekstremt absorberende. Det hæmmer bakterier og stopper lugte på få sekunder. Og så er det også meget prisvenligt!

Katte snacksKatte snacksCosma

Cosma Snackies er en naturlig premium-kattesnack lavet af 100 % rent kød eller fisk. De frysetørrede snacks er meget efterspurgt af katte på grund af deres intense smag og aroma!

*Baseret på salget i alle zooplus-online-butikker i Europa. Sidste opdatering: 05/12/2022.

*Vejl. pris = Vejledende pris **Leveringsbetingelserne er gældende 

"Normalt" = Den laveste pris på varianten inden for de seneste 30 dage.

Betalingsformer

leveringspartnere

  • GLS
  • Postnord

Sikkerhed

Følg zooplus

  • Appstore
  • Google Play