Seniorfoder til ældre hunde

Royal Canin Senior Hund

Ikke alle hunde har den samme forventede levetid – det afhænger af genetik, livsstil, race og størrelse. Derfor har de brug for forskellige slags foder, der kan opfylde deres individuelle behov. Fordi ældningsprocessen varierer, skal hver hund betragtes som senior på forskellige tidspunkter, afhængigt af deres størrelse.

Vælg din hunds vægt

< 10 kg

< 10 kg

11 - 25 kg

11 - 25 kg

26+ kg

26+ kg

Til alle størrelser

Til alle størrelser

Snacks

Snacks

Seniorfoder til ældre, små hunde (< 10 kg):

Små hunde

Små hunde (under 10 kg) har en gennemsnitlig levetid på omkring 12 år. Særligt foder til disse seniorhunde er designet til at opfylde deres individuelle ernæringsbehov. Vi investerer i passende produkter til et langt, lykkeligt liv for din lille følgesvend.

Seniorfoder til ældre, mellemstore hunde (11 - 25 kg):

Senior mellem størrelse hund

Den forventede levetid for mellemstore hunde ligger et sted mellem levetiden for deres mindre og større venner. De har også brug for et særligt udvalgt seniorfoder. Denne foder, der er skræddersyet til deres behov, giver dem præcist tilpassede næringsstoffer til at understøtte deres særlige, aldersrelaterede følsomhed. Alt sammen for at din loyale følgesvend er forsynet med de næringsstoffer af høj kvalitet, den har brug for i sine gyldne år.

Seniorfoder til ældre, store hunde (26+ kg):

Seniorfoder til ældre, store hunde (26+ kg)

Større hunde over 26 kilo har en kortere levetid på omkring syv til otte år, og ældningen begynder tidligere end hos mindre hunderacer. De lider også af særlige aldersrelaterede følsomheder. En diæt tilpasset store seniorhunde er designet til at løse disse problemer, med en afbalanceret kombination af næringsstoffer, der fremmer naturlig aldring.

Seniorfoder til hunde i alle størrelser:

Seniorfoder til hunde i alle størrelser

Her finder du seniorfoder, der passer til alle hundestørrelser fra omkring femårsalderen. Specielt formuleret seniorfoder til hunde indeholder en afbalanceret blanding af næringsstoffer, der understøtter værdig aldring for hunde i alle størrelser.

Ekstra bløde snacks til ældre hunde:

Velsmagende snack