Zooplus Home Collection

HomeCollection

Tilbehør til et smukt hjem!

zooplus home collection

Skal godt design altid være dyrt? Ikke hos os! zooplus Home Collection tilbyder den perfekte kombination af praktiske møbler til kæledyr i et stadig stilfuldt design. 

Et design, du vil elske - og det vil dit kæledyr også!

HomeCollection Skandinavisk

Skandinavisk design

Skandinavisk design

Sarte, naturlige farver, lyst træ og klare linjer - det er den typiske skandinaviske stil. Og så ligger stilen selvfølgelig også vægt på en masse hygge. 

Denne stil holder rene linjer uden unødvendige dikkedarer og der bliver bruger tekstiler samt forskellige typer træ. Materialernes farver er holdt i nuancerne: Hvid, beige, pastel, men kan også mikses med accentfarver som sort og grå. 

Brugen af mange naturlige materialer betyder også, at denne stil også er bæredygtig!

HomeCollection Boheme

Alt om boheme

HomeCollection Boheme

Stilen er konventionel, kreativ, men stadig tæt på naturen og super hyggelig - denne stil trives med modsætninger! Materialer, der ofte anvendes, er naturtræ, flet, grove og fine tekstiler og macramé. Farvepaletten spænder sig fra beige/brun til oliven/kaki til mere prangende accentfarver som rød, orange og gul - lige så livlig som dens stilelskere.

Der er her fokus på særlige enkeltstykker i stedet for serier af  møbler.

HomeCollection Minimalistisk

Minimalistisk livsstil

HomeCollection Minimalistisk

Drop unødvendigt rod: Den minimalistiske boligstil er uden meget pynt og er kendetegnet ved sin enkelthed og tidløse elegance. Matrialer der ofte bruges er er krom, rustfrit stål, glas og læder i diskrete farver. Der bruges forskellige gråtoner og sårligt sort og hvid. Af og til bliver der blandet med beige og brune nuancer.

Den minimalistiske stil giver mulighed for at bruge mindre tid på at rydde op og mere tid på de virkelig vigtige ting i livet: nemlig leg og hygge med dit kæledyr! 

HomeCollection Landidyl

Landidyl i hjemmet

Homecollection Landidyl

En varm blanding af komfort og funktion: landidylisk stil. Her kombineres lette tekstiler med robuste materialer og ændre overflader som f.eks. træ.Møbler af flet, naturlige eller lakerede, understreger hyggen og hjemligheden i rummene.Disse materialer er ikke kun noget mennesker finder sig godt til rette en, men kæledyrene elsker også denne hyggelige stil.