Besøg zooplus Food Truck

Gratis Snacks

Dyt, Dyt - Den virtuelle zooplus Food Truck har lige parkeret fyldt med lækre snacks til dit kæledyr! 

Troede du, at snacks kun var for sjov? Faktisk kan snacks til kæledyr have mange forskellige funktioner og så er de fleste kæledyr helt vilde med dem! Træningsgodbidder er den perfekte måde at sige "dygtig!" til din hvalp, der lærer at sidde ned, tandpleje snacks kan hjælpe din kat med at holde tænderne sunde og de lækre 100 % naturlige snacks er den perfekte måde at vise lidt ekstra kærlighed til dit kæledyr.

Så besøg zooplus Food Truck i dag og prøv de mange forskellige snacks, der holder dit kæledyr glad og sundt!

Desuden kan du lige nu få en GRATIS SNACK med din bestilling over 349 kr. - vælg imellem flere forskellige varianter! Se mere nedenfor 👇

🌟 Vores favorit hundesnacks mærker 🌟

Barkoo
Wolf of Wilderness
Lukullus
Rocco
Rosie's Farm
Purizon
Greenwoods
Briantos
Dog Mio

🌟 Vores favorit kattesnacks mærker 🌟

Cosma
Smilla
Catessy
Feringa
Tigeria
Wild Freedom
Purizon
My Star
Concept for Life

🏆 Se vores udvalg af gode belønninger 🏆

Belønninger

Det er ikke let at træne dit kæledyr, men med en lille snack kommer man langt, når man skal lære et nyt trick eller en ny adfærd! Godbidder kan være den perfekte måde at fastholde dit kæledyrs interesse under træningen og belønne det for dets bedste opførsel. Vi anbefaler en af vores saftige, bløde snacks under træningen - dit kæledyr kan hurtigt nyde sin godbid uden at blive distraheret af en intensiv tygge-session.

Wolf of Wilderness180 g Wolf of Wilderness Wild BitesGratis hundesnack

Kuponkode: BELØNNING-1

Lækker hundesnack lavet med frisk kylling og vilde urter. Disse artstilpassede godbidder er kornfrie, hvilket gør dem til den perfekte belønning!

*Mindste bestillingsværdi er 349 kr., så længe lager haves eller indtil kl. 23.00 den 10.07.2022. Én kode pr. ordre.

Belønnings snacks til hunde >
Tigerina snacks10 x 5g Tigeria Sticks - Mixed PackGratis kattesnack

UDSOLGT

Denne gratis snack var populær og er desværre allerede udsolgt. Vælg istedet en af de andre kattesnacks!

Belønnings snacks til katte>

🌱 Se vores udvalg af naturlige snacks! 🌱

Naturlige snacks

Naturlige snacks kan være en ren nydelse for dit kæledyr! Disse snacks er næringsrige og uden tilsætningsstoffer og er derfor et godt supplement til en velafbalanceret kost. Uanset om du leder efter knasende ben, frysetørrede fiskestykker eller 100 % veganske snacks, er helt naturlige snacks den perfekte sunde godbid til dit kæledyr!

Kyllinge føder5 x DogSnagger kyllingefødderGratis hundesnack

Kuponkode: NATURLIG-1

En sprød godbid til tyggeunderholdning mellem måltiderne. Med vigtige fedtsyrer til en blank pels er det den perfekte sunde, naturlige snack til hunde.

*Mindste bestillingsværdi er 349 kr., så længe lager haves eller indtil kl. 23.00 den 10.07.2022. Én kode pr. ordre.

Naturlige hundesnacks >
Cosma snacks25 g Cosma Snackies XXL TunGratis kattesnack

Kuponkode: NATURLIG-2

Naturlige premium-snacks af 100 % rent  tun, skånsomt frysetørret. Naturlig og ren smag!

*Mindste bestillingsværdi er 349 kr., så længe lager haves eller indtil kl. 23.00 den 10.07.2022. Én kode pr. ordre.

Naturlige kattesnacks >

⚙️ Vores udvalg af funktionelle snacks! ⚙️

Funktionelle snacks

Selv om tandpleje snacks er den mest kendte type funktionelle godbidder, kan du også se vores udvalg af snacks, der støtter meget mere end bare mundpleje! Prøv knasende tyggeben, der kan hjælpe med at holde din hunds led og knogler sunde, dejlige lette snacks, der ikke går på kompromis med smagen til kæledyr, der har brug for vægtkontrol, til snacks beriget med malt, der kan hjælpe med at forebygge hårboller ... 

Briantos 150 g Briantos FitBites - LaksGratis hundesnack

Kuponkode: FUNKTION-1

Disse funktionelle, glutenfri snacks er dejligt lette og beriget med kulhydratrige ris. Med laks som den eneste proteinkilde, for at fremme en blank pels.

*Mindste bestillingsværdi er 349 kr., så længe lager haves eller indtil kl. 23.00 den 10.07.2022. Én kode pr. ordre.

Funktionelle hundesnacks >
Snacks Catessy65 g Catessy Anti Hårbolle SnacksGratis kattesnack

Kuponkode: FUNKTION-2

Disse lækre snacks er lavet med solidt oksekød til ægte kødelskere og kan hjælpe med dannelse af hårboller.

*Mindste bestillingsværdi er 349 kr., så længe lager haves eller indtil kl. 23.00 den 10.07.2022. Én kode pr. ordre.

Funktionelle kattesnacks >

🦷 Se vores udvalg af tandpleje snacks! 🦷

Tandpleje

Tandpleje snacks er den perfekte kombination af en lækker godbid og et sundt kosttilskud! Vores lækre tandplejeprodukter er designet til at hjælpe dit kæledyrs mundhygiejne og fremme frisk ånde. Mens din hund eller kat nyder deres specielle tandlækkerier, plejer de faktisk deres tænder samtidig - win, win! 

Barkoo snacks7 x Barkoo Dental Snacks - MediumGratis hundesnack

UDSOLGT

Denne gratis snack var populær og er desværre allerede udsolgt. Vælg istedet en af de andre hundesnacks! 

Tandplejende snacks til hunde >
Smilla snacks125 g Smilla ToothiesGratis kattesnack

UDSOLGT

Denne gratis snack var populær og er desværre allerede udsolgt. Vælg istedet en af de andre kattesnacks! 

Tandplejende snacks til katte >

Bemærk: Kødben, godbidder og snacks fås i mange forskellige typer og størrelser, så sørg for at vælge en størrelse og form, der passer til dit kæledyr. Af hensyn til deres sikkerhed skal du overvåge dine kæledyr, når de nyder en godbid eller et ben.

Kuponkoder kan kombineres med din spareprogram. 

Kun én kode kan indløses pr. ordre. 

Mit kæledyr vil ikke spise snacks. Hvad skal jeg gøre?

Snacks er ikke fuldfoder, og derfor er det ikke nødvendigt at give dem til vores kæledyr. På den anden side kan snacks også indeholde værdifulde ingredienser eller have en gavnlig virkning for dyrenes sundhed og velvære. De kan også bruges som underholdning og belønning under træningssessioner eller hjælpe vores kæledyrs sundhed og deres følelse af at opnå resultater.

Blandt de forskellige typer snacks er naturlige, økologiske, tand- og mundpleje eller velsmagende godbidder, så vi kan forsøge at finde noget, der passer til selv den mest krævende kæledyrs smag. Der kan afprøves forskellige størrelser, former og teksturer af snacks for at finde det bedste produkt til vores firbenede venner.

Jeg vil ikke have, at mit kæledyr vænner sig til snacks og nægter anden mad.

Hvem kan ikke lide snacks og slik? Det gør alle! Og det er derfor, at de skal bruges fornuftigt.

Snacks er ikke en komplet madpakke, men et supplement, og de bør bruges på passende vis mellem de almindelige måltider. Godbidder til hunden bør ikke overstige 10-15 % af hundens daglige ration. For katte bør snacks ikke udgøre mere end 10 % af den daglige foderportion. For både hunde og katte bør godbidderne trækkes fra den generelle daglige portion foder.

Forskellige typer snacks og godbidder kan bruges som træningsbelønning, underholdning, lækker dessert eller som et sundheds- og skønhedstilskud. Alle snacks kan serveres sikkert til vores kæledyr, og vi anbefaler, at man altid fodrer i overensstemmelse med den dosis, der anbefales på etiketten.

Jeg giver ikke mit kæledyr snacks på grund af deres helbredsproblemer.

Alle typer af lidelser kræver særlig pleje og behandling. De bør altid konsulteres med en dyrlæge.

Ikke desto mindre er der særlige snacks, som kan være gavnlige for visse behov. I tilfælde af overvægt kan vi finde særlige lette / diætgodbidder og snacks, der vil være velegnede til vores kæledyr. Men husk, at de altid skal trækkes fra den daglige ration.

I tilfælde af gastrointestinale problemer kan vi prøve monoproteinsnacks, og for alle typer allergier kan et alternativ være en 100 % naturlig snack. Vi kan vælge frysetørrede kødsnacks, som er naturlige en-ingrediensprodukter. Med hensyn til mundpleje og hygiejne for vores firbenede venner kan en dental snack til være nyttig og behagelig.

Jeg er ikke sikker på ingredienserne. Hvad er der indeni?

Etiketten er den vigtigste og mest anvendte kilde til information og kommunikation med køberen, og det er netop derfor, at den er fyldt med en masse vigtige oplysninger. I henhold til EU-lovgivningen skal alle produkter indeholde klare oplysninger om, hvad emballagen indeholder, og hvilke ingredienser der er anvendt til at fremstille varen. Det er god praksis at angive ingredienserne fra de mest anvendte til de mindst anvendte i opskriften. Den fuldstændige liste over komponenter findes normalt på bagsideteksten sammen med næringsværdier og anbefalinger for fodring.