zoohoho ..

Kat Kat
HundHund
Smådyr & Co.Smådyr & Co.
JulekalenderJulekalender
tilbud på snack
Brochure
  • Julekalender
  • Legetøj
  • Indendørs
  • Udendørs
  • Andet tilbehør

Vores anbefalinger af zooplus-kæledyr

TwinkieVintermagi for bløde poter! 🐾Tigerino kattegrus

Med Tigerino Premium kattegrus med duft af vinterrose er der virkelig jul overalt! Det er så skånsomt, klumper med det samme og holder kattebakken frisk. Ikke mere ubehagelig lugt! En rigtig julegave til os pelsede venner.

Til produktet
NovaRensdyr Kradsebræt 🦌Tiaki Kradsebræt

Rensdyrklo-brættet fra Tiaki er simpelthen perfekt til juletiden! Det bæredygtige pap føles fantastisk på mine poter, og formen er bare magisk. Jeg kan kradse og lege med det i timevis. En fantastisk gave til enhver killing!

Til produktet
TotoSnuseglæde under træet 🎄Tiaki sniffermåtte

Tiaki sniffermåtten i form af et juletræ er et hit! Skjulte godbidder gør julen endnu mere magisk. Timevis af sjov og godt mentalt arbejde for hunde! Perfekt til juletiden - en gave, der gør min sniffernæse glad.

Til produktet
Tips til en sikker julJul med en katFejr sikkert

For katte er juletiden ofte forbundet med en masse stress og fare. Vi viser dig, hvor der er brug for forsigtighed, og hvordan du kan undgå farlige situationer fra starten. Læs vores artikel for at finde ud af, hvordan du gør julen sikker for din kat.

Til artiklen
Tips til en sikker julJul med din hundFejr sikkert

For mange mennesker er julen den bedste tid på året. Men for vores firbenede venner bringer julen nogle farer med sig. Læs vores artikel for at finde ud af fem ting, der kan være farlige for din hund i julen.

Til artiklen

Vores zooplus-julemarked starter snart igen. Begynd at kigge i dag, og få de første gaver til dit kæledyr.