Vilkår og betingelser for kæledyrsprofil hos zooplus

JURIDISKE BETINGELSER

For at modtage eksklusive kampagner, tilbud og belønninger baseret på de data, der leveres via kæledyrsprofilen, skal brugeren være tilmeldt zooplus' nyhedsbrev og oprette en kæledyrsprofil i sit kontoområde og acceptere brugsretten til intellektuel ejendomsret og kæledyrsdata.

FØDSELSDAG

Hvis brugeren indtaster fødselsdagsdatoen i sit kæledyrs profil, får han/hun en fødselsdagsgave, som kan indløses op til 2 måneder efter modtagelse af e-mailen. Denne gave er begrænset til én gang pr. bruger pr. år, uanset om brugeren ændrer fødselsdagsdatoen efter modtagelsen af fødselsdagsgaven. zooplus forbeholder sig ret til at foretage ændringer eller tilføjelser til vilkårene og betingelserne for deltagelse, belønninger eller andre processer, der er beskrevet i vilkårene og betingelserne for deltagelse i fødselsdagsgaveprogrammet, når som helst.

Hvis en bruger har mere end ét kæledyr, vil han kun modtage en fødselsdagsgave for det første kæledyr, som han har oprettet en profil for. For alle andre kæledyr vil brugeren modtage en e-mail med en fødselsdagshilsen.