Du fodrer, vi donerer: Mød vores zookæledyr der samler ind!

Du fodrer, vi donerer
Shelter LOGO


Takket være hjælp fra engagerede dyrevelfærdsorganisationer har flere pelsede næser allerede fået et dejligt nyt hjem - og for at give endnu flere firbenede venner en lykkelig fremtid har vores dyrekolleger indledt en særlig donationsmission: Når du køber et produkt* fra mærkerne Concept for Life, Wolf of Wilderness og Purizon doneres 3% af omsætningen til Dansk Dyreværn Aarhus!

Kampagne periode: 21.09.-03.10.2021

Dansk Dyreværn Århus tager imod svigtede og nødstedte dyr fra Århus og Midtjylland. På internatet bliver dyrene tilset af en dyrlæge, får træning, pleje og omsorg til de er klar til at komme ud i nye kærlige for-altid hjem. Dansk Dyreværn Århus tager imod alle familiedyr. Det er først og fremmest rigtig mange killinger og katte, men også kaniner, hunde, fugle og krybdyr kommer ind på internatet for at få en ny start.

Dansk Dyreværn Århus er i 2021 fusioneret med Dyrenes Beskyttelse, så internatet fremover vil modtage endnu flere dyr. Dansk Dyreværn Århus er dermed en del af et landsdækkende net af 9 dyreinternater, der i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse Vagtcentral 1812 sikrer, at der altid er hjælp klar, når dyr kommer i nød.

Donationen fra Zooplus vil gå til at sikre bedre forhold for de mange dyr, der kommer ind på internatet, bla. med etablering af nye fuglevoliere og krybdyrs-terrarier.

Hugo og Roosevelt samler ind

Concept for Life

Concept for life

Vores zookæledyr Roosevelt og Hugo bliver forkælet med godbidder og masser af opmærksomhed  - men det har ikke altid været sådan: Roosevelt  blev samlet op som killing på gaden i Toronto, og Hugo blev reddet fra et internat på Fuerteventura. De kan nu se frem til en lykkelig fremtid takket være engagementet fra dyrevelfærdsorganisationer. De kan begge bedst lide en individuel kost, der er tilpasset deres størrelse, livsstil og alder - derfor spiser de Concept for Life.

Tess samler ind for wolf of wilderness

Wolf of Wilderness

Wolf of wilderness

Den populære labrador er kendt for sin følsomme og venlige natur og fortjener at få den samme omsorg! Labradorhunnen Tess blev reddet fra et internat i Storbritannien i 2011 og har siden da nydt hver eneste dag på sin typisk vilde og klodsede måde. På trods af sin høje alder på næsten 12 år holder hun stadig sin ejer godt i gang. Det er ikke så mærkeligt, at Tess er ellevild når det er spise tid, når det gælder hendes yndlingsfoder: Kornfrit hundefoder fra Wolf of Wilderness!

Tango og Lotti samler ind for Purizon

Purizon

Purizon

Den søde blandingshund Lotti blev fundet som hvalp i Kroatiens gader og adopteret. Katten Tango blev reddet med hjælp fra organisationen "Blue Cross". Siden da har de to været en del af zooplus-familien. Med hjælp fra Purizon indsamler Lotti og Tango donationer til deres kattekammerater, som endnu ikke har været heldige nok til at få en nyt hjem. Og så elsker de begge elsker Purizons naturinspirerede foder!