Specialfoder til din hverdagshelt - nu med 10% rabat!

Hverdagshelte

På trods af eventuelle forskellige lidelser er dit kæledyr en rigtig helt hver dag. Ingen klager, ingen dårlige dage, bare ren glæde og støtte i hverdagen til os mennesker.... Og alt dette takket være en afbalanceret og velkomponeret kost fra kvalitetsmærker. Nu kan du give din superhelt specialfoder og spare penge på samme tid!

Din kuponkode: BRANDS10

Kuponkode gyldig på udvalgte mærker indtil kl. 23.00 den 28. februar 2023. Kun én kuponkode kan indløses pr. ordre. Du skal blot tilføje kuponkoden til din indkøbskurv og klikke på 'indløs'.

Det perfekte mærke til enhvert behov. Uanset om dit kæledyr er sporty eller bedst kan lide at slappe af, gourmet eller alt spisende, junior eller senior, hund eller kat - det er altid muligt at finde det rigtige til dit kæledyr med vores yndlingsmærker!

Retsgrundlag

EU

Hvordan kan jeg vide, om jeg kan stole på dem?

EU-lovgivningen stiller høje krav til produktionen af diætfoder til kæledyr. For at få tilladelse til at producere diætfoder til kæledyr skal mærket påvise, at "den specifikke sammensætning af det pågældende foder opfylder det pågældende særlige ernæringsformål og ikke har nogen negativ indvirkning på dyrs og menneskers sundhed, miljøet eller dyrevelfærden" (Kommissionens forordning (EU) 2020/354 af 4. marts 2020).

Concept for Life Veterinary Diet - Kat:

Concept for Life

Concept for Life Veterinary Diet er et komplet foder til katte, der er udviklet til at støtte behandlingen af specifikke sundhedsproblemer. Dette vådfoder kan anvendes som en del af en terapeutisk diæt efter samråd med din dyrlæge. Concept for Life Veterinary Diet - skræddersyet ernæring til din kat.

Vådfoder ►  Tørfoder ►

Concept for Life Veterinary Diet - Hund:

Concept for Life

Concept for Life Veterinary Diet er et fuldfoder til hunde, der er udviklet til at støtte behandlingen af specifikke sundhedsproblemer. Dette foder kan anvendes som en del af en terapeutisk diæt efter samråd med din dyrlæge. Concept for Life Veterinary Diet - skræddersyet ernæring til din hund.

Vådfoder  ►   Tørfoder  ►

Smilla Veterinary Diet:

Smilla

Smilla Veterinary Diet er en serie af tør- og vådfoder til katte, der er udviklet til at opfylde de specifikke ernæringsmæssige behov hos katte med visse sygdomme, f.eks. sygdomme i de nedre urinveje eller fødevareintolerans. Hver lækker opskrift giver din kat et afbalanceret måltid og er blevet udviklet i samarbejde med dyrlæger.

Vådfoder ► Tørfoder ►

Rocco Diet Care:

Rocco

Rocco Diet Care er et komplet kødbaseret foder til hunde med særlige ernæringsbehov. Selv hvis din hund lider af fødevareoverfølsomhed og -intolerance, allergier eller vægtproblemer, behøver den ikke at gå glip af sit yndlingsfoder med meget kød. Denne velsmagende mad er lavet af nøje udvalgte ingredienser. Rocco - det kødfulde måltid!

Vådfoder ►

Vores dyrlæge anbefaler

"Concept For Life Veterinary Diet er et komplet diætfoder med den bedste accept og tolerance på grund af brugen af råvarer af høj kvalitet. Foderet er på niveau med de mest solgte mærker." - Franziska Pantelic, dyrlæge

  • Hvad er en diætfoder?

  • Hvordan genkender man et diætfoder?

  • Hvornår og hvordan anvendes en diætkost? Er et besøg hos dyrlægen nødvendigt?

  • **Vilkår for tilbuddet

*Vejl. pris = Vejledende pris **Leveringsbetingelserne er gældende 

"Normalt" = Den laveste pris på varianten inden for de seneste 30 dage.

Betalingsformer

leveringspartnere

  • GLS
  • Postnord

Sikkerhed

Følg zooplus

  • Appstore
  • Google Play