Specialfoder til din hverdagshelt - nu med 10% rabat!

Hverdagshelte

På trods af eventuelle forskellige lidelser er dit kæledyr en rigtig helt hver dag. Ingen klager, ingen dårlige dage, bare ren glæde og støtte i hverdagen til os mennesker.... Og alt dette takket være en afbalanceret og velkomponeret kost fra kvalitetsmærker. Nu kan du give din superhelt specialfoder og spare penge på samme tid!

Din kuponkode: BRANDS10

Kuponkode gyldig på udvalgte mærker indtil kl. 23.00 den 28. februar 2023. Kun én kuponkode kan indløses pr. ordre. Du skal blot tilføje kuponkoden til din indkøbskurv og klikke på 'indløs'.

Det perfekte mærke til enhvert behov. Uanset om dit kæledyr er sporty eller bedst kan lide at slappe af, gourmet eller alt spisende, junior eller senior, hund eller kat - det er altid muligt at finde det rigtige til dit kæledyr med vores yndlingsmærker!

Retsgrundlag

EU

Hvordan kan jeg vide, om jeg kan stole på dem?

EU-lovgivningen stiller høje krav til produktionen af diætfoder til kæledyr. For at få tilladelse til at producere diætfoder til kæledyr skal mærket påvise, at "den specifikke sammensætning af det pågældende foder opfylder det pågældende særlige ernæringsformål og ikke har nogen negativ indvirkning på dyrs og menneskers sundhed, miljøet eller dyrevelfærden" (Kommissionens forordning (EU) 2020/354 af 4. marts 2020).

Concept for Life Veterinary Diet - Kat:

Concept for Life

Concept for Life Veterinary Diet er et komplet foder til katte, der er udviklet til at støtte behandlingen af specifikke sundhedsproblemer. Dette vådfoder kan anvendes som en del af en terapeutisk diæt efter samråd med din dyrlæge. Concept for Life Veterinary Diet - skræddersyet ernæring til din kat.

Vådfoder ►  Tørfoder ►

Concept for Life Veterinary Diet - Hund:

Concept for Life

Concept for Life Veterinary Diet er et fuldfoder til hunde, der er udviklet til at støtte behandlingen af specifikke sundhedsproblemer. Dette foder kan anvendes som en del af en terapeutisk diæt efter samråd med din dyrlæge. Concept for Life Veterinary Diet - skræddersyet ernæring til din hund.

Vådfoder  ►   Tørfoder  ►

Smilla Veterinary Diet:

Smilla

Smilla Veterinary Diet er en serie af tør- og vådfoder til katte, der er udviklet til at opfylde de specifikke ernæringsmæssige behov hos katte med visse sygdomme, f.eks. sygdomme i de nedre urinveje eller fødevareintolerans. Hver lækker opskrift giver din kat et afbalanceret måltid og er blevet udviklet i samarbejde med dyrlæger.

Vådfoder ► Tørfoder ►

Rocco Diet Care:

Rocco

Rocco Diet Care er et komplet kødbaseret foder til hunde med særlige ernæringsbehov. Selv hvis din hund lider af fødevareoverfølsomhed og -intolerance, allergier eller vægtproblemer, behøver den ikke at gå glip af sit yndlingsfoder med meget kød. Denne velsmagende mad er lavet af nøje udvalgte ingredienser. Rocco - det kødfulde måltid!

Vådfoder ►

Vores dyrlæge anbefaler

"Concept For Life Veterinary Diet er et komplet diætfoder med den bedste accept og tolerance på grund af brugen af råvarer af høj kvalitet. Foderet er på niveau med de mest solgte mærker." - Franziska Pantelic, dyrlæge

Hvad er en diætfoder?

Selv om navnet kan være misvisende, er en diætfoder ikke nødvendigvis kaloriefattig og beregnet til at tabe sig. Det er fødevarer, der kun gives i forbindelse med bestemte sygdomme, fordi deres særlige sammensætning gør dem til en integreret del af behandlingen. De er specielt udviklet til at opfylde et eller flere ernæringsmæssige formål.

Disse er defineret ved lov og omfatter bl.a. nyre-, blære-, lever- og tarmsygdomme samt fødevareintolerancer.

Diæt fødevarer er beskyttet af en særlig lovgivning og skal opfylde særlige ernæringsmæssige krav, der er tilpasset den pågældende sygdom. Denne type foder må kun gives efter en diagnose og efter råd fra dyrlægen.

Diætfoder kaldes også for terapeutisk foder, veterinærfoder eller receptpligtigt foder. De findes i form af tør- eller vådfoder.

"Normal" fuldfoder kaldes også fysiologisk fodring. De er velegnede til sunde dyr og indeholder alle de næringsstoffer, som dyret har brug for dagligt.

Den kan indeholde yderligere ingredienser, som ikke er essentielle, men som har en særlig fordel.

Det kan f.eks. være lakseolie til en skinnende pels eller præbiotika til gavn for tarmfloraen.

Disse fødevarer opfylder individuelle behov, men kun i begrænset omfang.

Hvordan genkender man et diætfoder?

Diætetisk foder er på emballagen mærket med betegnelsen "Diet", som kun er forbeholdt foder til særlige ernæringsformål.

Ofte står der også "veterinærkost" på etiketten.

Desuden skal det særlige ernæringsformål med de særlige ernæringsfysiologiske egenskaber altid angives.

Hvornår og hvordan anvendes en diætkost? Er et besøg hos dyrlægen nødvendigt?

Diætfoder bør kun gives til dit kæledyr på dyrlægerecept, når der er stillet en diagnose.

På grund af den særlige sammensætning og det faktum, at det muligvis ikke er egnet til et sundt dyr, fraråder vi på det kraftigste at fodre dit kæledyr med diætfoder uden at rådføre dig med din dyrlæge.

Ethvert dyr, der fodres med diætfoder, bør regelmæssigt overvåges af en dyrlæge for at sikre, at foderet fortsat opfylder dyrets sundhedstilstand.

Før du ændrer dit kæledyrs diætfoder, skal du søge råd hos dyrlægen, der tager sig af dyret, for at undgå at symptomerne gentager sig.

Husk først og fremmest, at et diætfoder kun bør gives til et dyr, der lider af en sygdom, som er blevet klart diagnosticeret af en dyrlæge.

Det er vigtigt, at dyrlægen konstant overvåger patientens helbred og om nødvendigt tilpasser kosten.

**Vilkår for tilbuddet

Gælder indtil max. 30.04.2022, så længe lager haves. Der kan kun indløses én rabatkode pr. ordre. Gælder kun for følgende mærker: Concept for Life Veterinary Diet, Smilla Veterinary Diet og Rocco Diet Care.