Bæredygtighed

Op med poterne for mere bæredygtighed

Bæredygtighed

Bæredygtighed hos zooplus

Lille poteaftryk, stor effekt: Sammen vil vi gøre verden lidt grønnere! Hver enkelt af os kan være med til at sikre, at vi fortsat kan opleve mange lykkelige øjeblikke med vores kæledyr i fremtiden.

Når du køber kæledyrsprodukter, kan du være opmærksom på at ressourcer, produktion og emballage, er så bæredygtige som muligt. Vi har allerede gjort noget forarbejde og samlet en række håndplukkede produkter. Uanset om det er certificeret økologisk, lokalt produceret eller alternative proteinkilder - så er både pelsnæser og miljøet glade!

Hvad du skal kigge efter, når du køber produkter

Bæredygtighed

Når du handler: Vælg økologiske og bæredygtige produkter

Bæredygtighed

Planlæg dine indkøb i forvejen: Har du virkelig tænkt på alt? Undgå unødvendige enkeltbestillinger!

Bæredygtighed

Minimer foderspild og affald

Bæredygtighed

Under udtjekning: Afkryds klimabidrag

Tålmodighed

Vær tålmodig: Vælg en langsommere og mere miljøvenlig levering 

Returnering

Selvom det er uundgåeligt, så: Reducer returnering til et minimum 

  • Alternative proteinkilder
  • Produkter
  • Bæredygtig emballage
  • Genbrugte materialer
  • Lokalt produceret

Alternative proteinkilder

At være opmærksom på kødforbruget har længe været accepteret af mennesker, men hvad med vores firbenede venner? Hunde er kødædere - det vil sige kødædere og altædere. Både hunde og katte kan bruge alternative proteinkilder baseret på planter og insekter, som ikke kun er gode for dyret og miljøet, men som også bringer variation til menuen!

Produkter

Når det drejer sig om tilbehør til vores firbenede venner, er det nemt at kigge efter bæredygtige og/eller komposterbare materialer. Lige fra den hundelortepose, der bruges dagligt, til hygiejneartikler som børster, kattetoiletter eller kradsetræer.

Lokalt produceret

Fremstillet i Skandinavien. Med produkterne fra vores lokale leverandører kan du være sikker på, at ingredienserne bliver produceret uden lange omveje. Gennem vores tætte logistiknetværk forsøger vi også at holde rejsen til din dør så kort som muligt.

Bæredygtigt emballage

Vi forsøger ikke kun at gøre brugen af papkasser og fyldmateriale mere miljøvenligt, men genanvendelig emballage ligger også vores partnere meget på sinde. Oplev det bæredygtige sortiment, hvor det ikke kun er indholdet, der tæller.

Genbrugte materialer

Ved at købe et af vores udvalgte produkter, der er fremstillet af genbrugte råvarer, kan du nemt bidrage til at beskytte miljøet. F.eks. er garnet i de anvendte stoffer fremstillet af PET-flasker.

Godkendt af kæledyr: Vi tester for dig

Vores nøglemedarbejdere tester udvalgte produkter på kryds og tværs.

kooa kattetoilet Kooa ToiletDet stille toilet

Hvad har min daglige beskæftigelse med miljøet at gøre?
Kooa-hætte-toilettet, der er fremstillet af 90 % genbrugsplast, giver mig ikke kun et behageligt miljø til dette, men støtter også aktivt genanvendelsen af affald og plast efter forbrugernes brug i processen!

Prøv nu
Toronto hundekurvToronto hundekurvSøde drømme

Det kan være så afslappende at gøre noget godt - især med en hundeseng fra Toronto! Ikke nok med sengens tidløse design, så er den også fremstillet af miljøvenlige genbrugsmaterialer. Og jeg giver ikke engang afkald på min komfort for det!

Prøv nu
Wild Freedom Adult "Wide Country" FjerkræWild Freedom AdultOprindeligt vild

Dette foder er baseret på den vilde kats oprindelige kost og er 100 % kornfrit. Lavet af masser af frisk fjerkrækød og smager virkelig godt! Det er også produceret lokalt i en tysk familievirksomhed - og 6,5-kg-sækkene er fremstillet af genbrugsmaterialer.

Prøv nu
Rebel Belle Adult Good Karma Bowl - vegetariskRebel Belle AdultVælg grøntsager

Min frue er ikke den eneste, der lægger vægt på en vegetarisk kost - jeg får også serveret et måltid fra alternative proteinkilder, f.eks. yoghurt og æg, fra tid til anden. Det giver ikke kun variation i min kost, men er også godt for dyrene. Når alt kommer til alt kan alle bruge lidt god karma!

Prøv nu