Vores engagement i mennesker

Kontor

Det er navnlig vigtigt for os at skabe et arbejdsmiljø, hvor vores teams på den lange bane føler sig godt tilpas og løbende støttes. Bæredygtige relationer til vores medarbejdere og kunder er afgørende for os. 

Mangfoldighed og inklusion

DiversityMangfoldighed og inklusion

I vores D&I-program administrerer vi foranstaltninger til at fremme mangfoldighed og inklusion hvad angår kulturel eller geografisk baggrund, køn, seksuel orientering, alder og handicap. Alle vores medarbejdere kan melde sig som frivillig inden for de enkelte emner.

International Interkulturelt miljø

Vi har medarbejdere fra mere end 60 nationer, som er baseret på arbejdssteder over hele Europa. Vi ved, at samarbejde mellem mennesker med forskellige ideer, styrker og evner er nøglen til succes. Helt konkret styrker vi gennem "Culture Days" vores forståelse for hinanden.

FemaleKvinder i vores arbejdsstyrke

49% af vores medarbejdere er kvinder, og vi forsøger at bevare en næsten ligelig fordeling mellem kvindelige og mandlige medarbejdere hos zooplus. For at holde det sådan har vi sat rekrutteringskampagner i gang, der eksplicit er målrettet kvinder, og vi har lanceret et internt kvindenetværk.

Et godt sted at arbejde!

CareerPersonlig udvikling

Vi fremmer aktivt livslang læring. Vores medarbejdere får optimal støtte fra dag ét og kan blandt andet drage fordel af intern og ekstern træning eller coaching gennem deres karriereudvikling. 

HealthSundhed og velvære

For at sikre, at vores teams altid kan yde deres bedste, støtter vi dem i at holde sig i god fysisk form. Vi tilbyder blandt andet forebyggende lægehjælp og sikkerhedskurser, organiserer online fitnesskurser og stiller en app til rådighed, der fremmer sundhed.

Hybrid workHybridarbejde

Allerede inden Corona-pandemien har fleksible arbejdsmodeller været del af vores måde at organisere arbejdet på. En blanding af arbejdsplads- og hjemmekontor er standard hos os og garanterer høj effektivitet og komfort for alle. 

SpiritZooplus-ånden

Vores fællesskab rækker langt ud over indholdet af vores arbejde. Det ser vi frem for alt i sociale interaktioner, især ved vores mindeværdige firma- og teamarrangementer – her er alt fra en julefest på tagterrassen eller en virtuel madlavningsaften.

Vores retningslinjer

Security

Databeskyttelse: Beskyttelse af personlige data og garanti for høje it-sikkerhedsstandarder er vores topprioritet. Derfor har vi dedikerede afdelinger, som sikrer netop denne beskyttelse, samt overholdelse af de relevante lovkrav. Desuden bliver vores medarbejdere løbende uddannet i databeskyttelses- og privatlivsprincipper.

> Mere information om databeskyttelse hos zooplus

Forretningsetik: hos zooplus tager vi en klar holdning til at handle ansvarligt og vi holder os til loven. Derfor er vores medarbejdere og forretningspartnere forpligtede til at respektere adfærdskodekser hos zooplus (Codes of Conduct). Vores compliance management system sikrer, at relevante retningslinjer implementeres i de enkelte afdelinger og sætter passende kontroller og uddannelsestiltag i værk. I tilfælde af en overtrædelse af gældende love eller vores compliance standarder kan medarbejdere rapportere denne overtrædelse via et internt whistleblowersystem eller et uafhængigt eksternt ombudsmandskontor.

> Flere oplysninger om zooplus Code of Conduct