Supermåne, supertilbud

supertilbud

Har du bemærket, at dit kæledyr er blevet lidt vildere på det seneste?

Måske jagter og angriber katten dine fødder mere? Hyler hunden efter et ekstra måltid?

Måske, bare måske, er det effekten af den kommende supermåne! 🌙 

Vi vil gerne støtte dyrenes vilde side og fejre supermånen, der kommer den 1. august. Derfor har vi nogle overnaturlige gode tilbud på overnaturlig god ernæring!

Der er ingen grund til at hyle - tjek vores udvalgte tilbud på vilde mærker, og forbered dig på månen! 🌙

Wolf of Wilderness - Wild & Free

Wolf of Wilderness

Wolf of Wilderness hundefoder er baseret på ulvens oprindelige spisevaner, som vil appellere til din hunds naturlige instinkter. Tørfoder, vådfoder og snacks indeholder en høj andel af frisk kød, 100% kornfri opskrifter og er raffineret med vilde bær og vilde urter, hvilket sikrer din hund en afbalanceret og artsrig menu, der følger ulvens instinkter.

Tørfoder ▶ Vådfoder ▶ Snacks ▶

Tjek disse tilbud til din lille ulv 🐺

  • Tørfoder & vådfoder
  • Snacks

Wild Freedom - Følg kattens naturlige instinkter

wild freedom

Wild Freedom er et kornfrit foder af høj kvalitet baseret på vilde kattes naturlige spisevaner. Ligesom sine vilde forfædre er huskatten en kødæder. Dette næringsrige foder fås som tørfoder, vådfoder og snacks. Alle er lavet med en høj andel af frisk kød, et højt indhold af animalsk protein og næringsstoffer, der er vigtige for din kats sundhed. Wild Freedom er inspireret af kattens naturlige instinkter.

Tørfoder ▶      Vådfoder ▶      Snacks ▶

Vilde tilbud for den vilde kat 🐈 

  • Tørfoder & vådfoder
  • Snacks

Purizon - Inspireret af naturen!

Purizon

Purizon tilbyder førsteklasses tør- og vådfoder til hunde og katte samt lækre snacks, inspireret af naturens mangfoldighed, med et særligt højt proteinindhold, et lavt kulhydratindhold, et højt indhold af kød og fisk og beriget med næringsrige frugter og grøntsager. Naturlige ingredienser i en unik, kornfri opskrift sikrer ekstra god smag og forsyner dit kæledyr med værdifulde vitaminer og mineraler til en aktiv livsstil.

★ Purizon - Nature is our Inspiration!

 😺 Tørfoder til kat ▶ Vådfoder til kat ▶ Snacks til kat ▶

🐶  Tørfoder til hund ▶ Vådfoder til hund ▶ Snacks til hund ▶

Naturlige gode tilbud til katten  😺 

  • Tørfoder & vådfoder
  • Snacks

Tjek disse tilbud til din hund 🐶 

  • Tørfoder & vådfoder
  • Snacks

Se, hvad vores kæledyr på kontoret anbefaler 😻

WowVild, fri & HappyHappy & WoW

Dette foder gør mig glad på mange måder: Wolf of Wilderness Wild Hills er et artsrigt hundefoder baseret på den oprindelige kost for ulve i naturen. Kornfri opskrifter, masser af frisk kød, vilde bær og urter - og i genanvendelig emballage!

Køb her
PurizonEn godbid, der er væk på få sekunderNala & Purizon

Mit motto: stik ikke hovedet i sandet - men i en pose med snacks! Men jeg får ikke snacks før efter aftensmaden. Heldigvis er mit yndlingsvådfoder kyllingefilet med laks fra Purizon, så jeg klager ikke. Og det bedste er, at desserten består af Purizon-snacks!

Køb her
PurizonHos mig er ingen skål tomLoki & Purizon

Kyllingefilet kombineret med Black Angus-oksekød - det får mit hjerte til at slå! Efter lange gåture i naturen med mine venner er det lige, hvad jeg har brug for. Det ekstra protein giver mig masser af energi til det næste eventyr!

Køb her
Wild FreedomGå efter guldetBonny & Wild Freedom

Jeg er blevet lidt mere rolig, siden jeg blev kastreret! På grund af et ændret stofskifte får jeg nu Golden Valley Sterilised fra Wild Freedom, som er perfekt tilpasset mine behov. Foderet indeholder mindre fedt, hvilket hjælper med at holde min krop i god form.

Køb her