☀️ Sommer hos zooplus

Sommer

Tilbud til katte

CosmaCosma
SmillaSmilla
TiakiTiaki
TiakiTiaki

Tilbud til hunde

Wolf of WildernessWolf of Wilderness
TiakiTiaki
RoccoRocco
TiakiTiaki
  • Hundefoder
  • Hundetilbehør
  • Kattefoder
  • Kattetilbehør
  • Andre dyr

Sådan holder du dit kæledyr koldt

svalkande produkter

Hjemmelavet hundeis eller en frossen måtte giver afkøling og aktivitet

Nassfutter

Vådfoder giver dit kæledyr tilstrækkeligt med væske

Kühlmatten

En kølemåtte giver et køligt sted til en afslappende lur

Pools
Hunde- og kattebassiner giver sjov og leg i det kølige vand
Schattenplatz
Et skyggefuldt sted holder dit barn køligt
vattenfontäner

Frisk drikkevand til tilstrækkelig hydrering skal altid være tilgængeligt

Hund og varme: gode råd til at køle ned

Afkøl med vand

Badning er en meget enkel måde, hvorpå din hund kan køle sig ned i varmen. Hvis du ikke bor i nærheden af en sø eller et vandløb, vil din hund også være glad for en hundepool  eller et lille badekar i haven. Og med passende vandlegetøj  vil din hund desuden blive opfordret til at tage et lille bad!

Drik rigeligt med væske

Ved at trække vejret regulerer hunden sin kropstemperatur. Men jo mere han trækker vejret, jo mere væske mister hunden også.

Sæt derfor flere drikkeskåle  frem i dit hjem for at lette adgangen til frisk vand. Derudover kan du også dække en del af vandbehovet med foder, hvis din hund kan lide vådfoder. På den måde kan du supplere tørfoderet eller erstatte det helt i løbet af sommeren.

Vores ekstra tip: Vi er ikke de eneste, der nyder en kølig is på varme dage - det gør vores hunde også! Hundeis er meget let at lave selv og er en velsmagende måde for hunde at køle ned på.

Planlæg gåture tidligt om morgenen og sent om aftenen

Du bør undgå at gå ture i de varme middagstimer. Asfalten bliver kogende varm, og solen brænder på vores hundes tykke pels. Om sommeren er det derfor tilrådeligt at udskyde den daglige gåtur til de køligere morgen- og aftentimer. Desuden er korte afstande normalt tilstrækkelige, især i en skov med masser af skygge eller i parken. 

Så din kat holder sig kølig selv på varme sommerdage

Drik rigeligt med væske

For at holde dit kæledyr hydreret på varme sommerdage kan du gøre følgende:

Placer flere drikkeskåle  i dit hjem for at lette adgangen til frisk vand. Derudover kan du også dække en del af vandbehovet med foderet ved at supplere tørfoderet med vådfoder eller ved at erstatte det helt om sommeren. 

Skab tilstrækkeligt mange skyggefulde områder

I den varme årstid varmer mørke gulve og asfalterede stier kraftigt op, så vores kæledyr næsten ikke kan gå på dem. For at holde gulvet behageligt køligt kan du f.eks. lægge lyse eller fugtige tæpper ud. Kølemåtter eller liggepladser med skygge under en parasol er også velegnede til at køle ned. 

Iskolde kattesnacks

Vi er ikke de eneste, der nyder en kølig is på en varm dag - det gør vores katte også! Katteis er meget let at lave selv og giver velsmagende nedkøling. I vores zooplus-magasin  kan du finde passende opskrifter til isglade kæledyr. Men selv om fristelsen er stor: Katte bør nyde deres katteis langsomt og ikke for koldt. Lad derfor isen tø lidt op i forvejen.