Kom godt igennem varmen

Hedebølger, eller varme og varmt vejr, der kan vare i flere dage, som vi har set mere og mere af her i Danmark, kan have en betydelig indvirkning på dit kæledyr, især når den charmerende manke ikke er blevet tilstrækkeligt gjort sommerklar. Derfor, for at hjælpe dig og dit kæledyr godt igennem sommeren, har vi forsøgt at sammensætte nogle tilbud som, forhåbentligt, kan hjælpe jer med at overkomme heden.

Du kan derfor lige nu få 15% rabat på udvalgte sommerprodukter som kan give både dig og dit kæledyr muligheden for at komme køligt igennem det varme vejr.

  • Legetøj
  • Kølemåtter
  • Skåle

Gode råd til dig og dit kæledyr

Rigelig med vand

Vand er super vigtigt for vores kære pelsede venner, den varme manke gør det ikke let at holde sig kold, det er derfor ekstra vigtigt at det er let adgang til koldt vand, så de undgår at dehydrerer.

Afslapning i skyggen

Det er ikke kun os mennesker der kan lide at slappe af i skyggen, vores kæledyr elsker også en dejlig kølig plet på den ellers varme grasplæne. Husk at give dit kæledyr et sted, hvor det kan finde ly for den varme sol.

Sommeren betyder is, også til vores kæledyr!

Det lyder måske lidt underligt at give sit kæledyr is, men det kan være en ideel måde at hjælpe dem med at køle ned. Overvej at lade dit kæledyr lege med nogle isterninger, eller se om ikke, det kan være muligt, at skaffe en form, hvor man kan fryse vådfoderet ned i.

Sjov med vand

En effektiv måde at køle sit kæledyr ned på er ved at lade dem lege i vandet. Det er måske ikke alle kæledyr der sætter lige meget pris på det, særligt ikke katte, men for de kæledyr der vil, kan en tur i havet eller et dyp i den kølige pool gøre underværker for at holde kæledyret godt kølet ned i det ellers varme vejr.