Royal Canin Kitten Ernæringsprogram

Tillykke med din nye killing!

Som ejer af en killing er der mange vigtige beslutninger, man skal tage, nogle af disse kan bære et særligt præg på din killings helbred og opførsel. Royal Canin har udviklet næringsmæssige løsninger for killinger, for at imødekomme deres specifikke næringsmæssige behov, for at give din killing den bedste start på livet.

Vælg din kats alder

newborn

Nyfødt kat

1 - 4 months

1 - 4 måneder

4-6 months

4 - 6 måneder

after sterilisation

Efter kastrering

young adults

Unge voksne

Produkter til fuldvoksne katte

.

Din killings vækststadier

At forstå din killings fantastiske udvikling, fra nyfødt- til fuldvoksen kat, kan være med til, at du kan sikre den får den optimale mængde af næringsstoffer for hvert stadie af dens vækst.
Killingens vækststadier

1. Stadie

I dette stadie har din killing særlig brug for fedt-syrer (DHA-Omega 3). Efter 3 måneder vil dens hjerne være fuldt udvokset

2. Stadie

Mellem første- og tolvte uge vil din kat være særligt sensitiv. Ved en alder af 3 til 4 måneder vil den have nået omtrent 40% af sin endelige vægt.

3. Stadie

I løbet af dette stadie vil din killing kunne optage let-fordøjelige næringsstoffer lettere. Dens vækstrate sænkes mens dens knogler og muskler udvikles.

4. Stadie

Killinger plejer at spise mere foder efter kastrering, samtidig nedsættes deres energibehov dog med mere end 30%. Lukningen af killingens vækstplader er et tegn på, at killing er blevet en fuldvoksen kat.

Vælg din killings katterace

Godt velnæret i alle stadier

Prøv skrædder-syet foder til enhver killing uanset alder og størrelse. Giv din killing et særligt foder lavet specielt til déns størrelse indtil den er fuldvoksen.


Det helt rigtige produkt til ethvert stadie
Royal Canine Kitten Blanet Foder

Royal Canin næringsmæssige løsninger for killinger.

At have en kattekilling kan ofte være en spændende, men også udfordrende opgave. Royal Canin har udvikliet en næringsfyldt løsning for killinger til at imødekomme netop deres specifikke næringsmæssige behov, i ethvert stadie af deres vækst, og derved give dem den bedste mulige start på livet.

Særligt tilpasset til killingens munds størrelse

Skrædder-syet kroketter til en lille mund

kroketterne er rige på næringsstoffer og designet specielt til at få kattens gummer aktiveret. Overfladen kan medvirke til bedre tandpleje ved at skabe en børstende effekt under tygning af kroketterne. Det højere fugtnindhold i mere fugtig foder kan ydermere medvirke til at understøtte en mere sund vægt.