Kæledyrspersonligheder, hvilken en er din hund?

personlgheder

Hunde har, ligesom mennesker, deres egen personlighed. Sover din hund hele tiden? Eller måske elsker den at jage? Har du lagt mærke til, om du deler nogle træk med dine pelsede børn? Uanset om du er superaktiv, en diva eller noget midt imellem, har vi de bedste mærker, der passer til hver personlighed. Tjek hver personlighed for at se, hvilket foder der passer bedst til din hund, og glem ikke at tilføje noget tilbehør for at støtte deres bedste livsstil! Og med hver ordre kan du få

2x zoopoint*

*Kampagnen gælder ved køb af ethvert produkt (undtagen snacks og strøelse) fra følgende mærker: Feringa, Rosie's Farm, Purizon, Wild Freedom, Greenwoods, Concept for Life, Smilla, Cosma, Lukullus, Wolf of Wilderness, Rebel Belle, Rocco, Briantos, TIAKI, Modern Living, Natural Paradise, Nomad Tales og Kooa.

Gourmet dog

Den madglade

Mad er en meget vigtig del af vores liv ... og nogle hunde er eksperter. En stor andel kød, de bedste smage, kun de bedste ingredienser ... det er, hvad de har brug for for at være glade. Og selvfølgelig kun de mest fantasifulde skåle! Rocco

Rocco
Phil_Sons
Tiaki
ModernLiving_LP
CouchPotato

Sofakartoffel

Er din hund en sofakartoffel? Uanset om det er på en sofa, i en seng eller på et mindre forventet sted, vil du sikkert finde din hun en doven kartoffel. At være hjemme og spise hjemmelavet mad er nok det, de elsker mest ... ligesom os!

Lukullus
Rosie's Farm
Tiaki
ModernLiving_LP
TrendyDiva  dog

Trendy diva

Nogle hunde er rigtige modeller... og det kan ses! De har brug for de bedste skønhedsplejer, de mest moderigtige halsbånd og seler og selvfølgelig det mest trendy foder, skræddersyet til alle deres behov. De ville være influencere!

Concept_for_Life
Tiaki
NomadTales
kooa
WildHunter

Vild jæger

Har du nogensinde tænkt på, at din hund ligner sine forfædre? Uanset hvor store eller små de er, er nogle hunde rigtige jægere! Ligesom de vilde dyr, de stammer fra, nyder de at jage, men denne gang jager de sandsynligvis en bold eller et stykke legetøj.

Wolf_of_Wilderness
Tiaki
NomadTales
Purizon
FitFoodie dog

Den sunde

Har du nogensinde set din hund strække sig og tænkt, at den ville være god til yoga? Får den en afbalanceret kost med masser af grøntsager? Hvis den kunne få en Instagram-konto, ville den være dedikeret til at have en sund livsstil? Den er den sunde!

Greenwoods
Briantos
RebelBelle
Tiaki

*Kampagnen gælder fra 03.10.2023 kl. 00:01 til 31.10.2023 kl. 23:59 CET.