Kæledyrspersonligheder, hvilken en er din kat?

personlgheder

Katte har, ligesom mennesker, deres egen personlighed. Sover din kat hele tiden? Eller måske elsker den at jage? Har du lagt mærke til, om du deler nogle træk med dine pelsede børn? Uanset om den er superaktiv, en diva eller noget midt imellem, har vi de bedste mærker til at matche hver personlighed. Tjek hver personlighed for at se, hvilket foder der passer bedst til din kat, og glem ikke at tilføje noget tilbehør for at støtte deres bedste livsstil! Og med hver ordre kan du få

2x zoopoint*

*Kampagnen gælder ved køb af ethvert produkt (undtagen snacks og kattegrus) fra følgende mærker: Feringa, Rosie's Farm, Purizon, Wild Freedom, Greenwoods, Concept for Life, Smilla, Cosma, Lukullus, Wolf of Wilderness, Rebel Belle, Rocco, Briantos, TIAKI, Modern Living, Natural Paradise, Nomad Tales og Kooa.

Gourmet

Den madglade

Mad er en meget vigtig del af vores liv ... og nogle katte er eksperter. En stor andel kød, de bedste smage, kun de bedste ingredienser ... det er, hvad de har brug for for at være glade. Og selvfølgelig kun de mest fantasifulde skåle!

Cosma
Tiaki
ModernLiving_LP
NaturalParadise
CouchPotato

Sofakartoffel

Er din kat en sofakartoffel? Uanset om det er på en sofa, i en seng eller på et mindre forventet sted, vil du sikkert finde din kat sovende. At være hjemme og spise hjemmelavet mad er nok det, de elsker mest ... ligesom os!

Feringa
Rosie's Farm
ModernLiving_LP
Tiaki
TrendyDiva

Trendy diva

Nogle katte er rigtige modeller... og det kan ses! De har brug for de bedste skønhedsplejer, de mest moderigtige halsbånd og seler og selvfølgelig det mest trendy foder, skræddersyet til alle deres behov. De ville helt sikkert være influencere!

Concept_for_Life
Smilla
kooa
Tiaki
WildHunter

Vild jæger

Har du nogensinde tænkt på, at din kat ligner sine forfædre? Uanset hvor store eller små de er, så er nogle katte rigtige jægere! Ligesom de vilde dyr, de stammer fra, nyder de at jage, men denne gang jager de sandsynligvis en bold eller et stykke legetøj.

Wild_Freedom
Purizon
NaturalParadise
ModernLiving_LP
FitFoodie

Den sunde

Har du nogensinde set din kat strække sig og tænkt, at den ville være god til yoga? Får den en afbalanceret kost med masser af grøntsager? Hvis den kunne have en Instagram-konto, ville den være dedikeret til en sund livsstil, så er den en fit food!ie

Greenwoods
NaturalParadise
ModernLiving_LP
Tiaki
tigerino

*Kampagnen gælder fra 03.10.2023 kl. 00:01 til 31.10.2023 kl. 23:59 CET.