Med denne revolutionerende knap bestemmer dit kæledyr selv!

Verden vil være et bedre sted, hvis vores kæledyr selv kunne shoppe

Pote godkendt!

Du elsker dit kæledyr, ikke? Hvorfor så ikke lade dem købe, hvad de virkelig vil? Sæt dig selv i dit kæledyrs sko et øjeblik: har du altid brug for en anden til at få de rigtige snacks eller købe aftensmad? Venter du på, at nogen giver dig det legetøj, du altid har ønsket? Det lyder en smule frustrerende, ikke sandt?

Vi har en løsning til din firbenede ven: vi introducerer den første knap, der gør det muligt for kæledyr at afgive deres bestillinger selv ... (se videoerne ovenfor, hvis du ikke ved hvordan!) .

Indtil videre har vores kontorkæledyr testet en første version af denne knap, som kæledyr kan bruge til at shoppe selv. Ja, vi har stadig et par fejl, der skal rettes ... men i mellemtiden har vi et udvalg af vores bedste, zooplus pote godkendte produkter, som dine kæledyr ville vælge, hvis de selv kunne bestille!

Og nu til vores pote godkendte produkter: få 10% rabat fra 13.09 - 30.09 med kuponkoden: PAW10DK

Lær tre af vores zooplus testere at kende

Molly, Leder af legetøjstestMollyLeder legetøjstest

Jeg er lille, men fyldt med energi - held og lykke med at gøre mig træt! Derfor elsker jeg at teste alt det sjove legetøj, zooplus har.

Bella, Professionel nusserBellaProfessionel nusser

Jeg er nem og gøre glad når det kommer til at blive nusset, men kræsen når det handler om min ynglingsfoder. Jeg har høje standarder, når det kommer til smag og ingredienser. *sniff sniff* vent, er det frisk kylling jeg kan dufte?

Mr. Fluff Lead FoodieMr. FluffLead Foodie

Jeg ved hvad jeg er værd og rejser mig kun for de lækreste måltider. Jeg rynker ofte på næsen, når min ejer tvinger mig til at spise ny mad - så derfor ved du, at hvis jeg kan lide noget, er det virkelig godt.

Anbefalet af vores eksperter

Mochi kattesengMochi KattesengPote Godkendt!

Zzzzzz drøm sødt - dette er det ultimative mål. En lur har aldrig været bedre end i denne perfekte runde og luftige overdådige seng - en hyggelig rede til din hustiger!

Mochi Katteseng
Cosma SnackiesCosma SnackiesPote Godkendt!

Det er tid til en snack! Og vi har præcis, hvad din kat vil have - lavet af lækkert kylling, tun, laks eller hvid fisk.

Cosma Snackies
Funny Butterfly KattelegetøjFunny Butterfly KattelegetøjPote Godkendt!

Er det en fugl, et fly - hvad flyver det af? Det er en skinnende sommerfugl! Med vores sommerfugle legetøj bliver det aldrig kedeligt - det stimulerer det naturlige jagtinstinkt i din pelsven og motiverer den til at fange og jagte - igen og igen!

Funny Butterfly Kattelegetøj
Natural Paradise KradsetræNatural Paradise Kradsetræ Magnolia XLPote Godkendt!

Pssst! Se lige her! Et kæmpe kradsetræ med superbløde puder. Den er så stor - med den kan jeg gøre klørene skarbere, hoppe rundt og rigtigt slappe af.

Kradsetræ Magnolia XL
Feringa Classic Meat Menu PouchFeringa Classic Meat Menu PouchPote Godkendt!

Man siger, at gode ting kommer i små pakker, ikke? Det hvert fald sandt, når de er fyldt med så lækkert mad! Kornfri og glutenfri portionsposer med oksekød, laks, kalkun, and, kanin eller kalvekød. Mums!

Feringa Classic Meat
Gourmet RevelationsGourmet RevelationsPote Godkendt!

Et lækkert måltid til lodne foodies. Med ingredienser af høj kvalitet og uden kunstige farver eller konserveringsmidler.

Gourmet Revelations

Du er muligvis også interesseret i disse tilbud

Hill's Science Plan Adult Hill's Science Plan Adult KyllingPote Godkendt!

Lækker kylling og masser af næringsstoffer-velsmagende ingredienser af høj kvalitet og omega-3 fedtsyrer til en sund hud, en skinnende pels og magre muskler.

Hill's Science Plan Adult Kylling
Animonda GranCarnoAnimonda GranCarnoPote Godkendt!

Dette vådfoder til hund overbeviser ikke kun med sin smag! Med friske ingredienser som kylling, spinat og hindbær vil din hund ikke kunne holde poterne fra det.

Animonda GranCarno
Pedigree DentastixPedigree DentastixPote Godkendt!

Sig farvel til dårlig ånde! Med denne friske kombination af eukalyptus og grøn teekstrakt er bakterier og dårlig ånde fortid. Denne sunde tyggepind får din hund til at smile!

Pedigree Dentastix
8in1 Delights Pro Dental Twisted Sticks8in1 Delights Pro Dental Twisted SticksPote Godkendt!

Sikke en forandring - en lækker snack, der også renser dine tænder? Disse tandpinde med velsmagende kylling og mineraler sikrer strålende rene tænder.

8in1 Delights Pro Dental Twisted Sticks
Wolf of Wilderness Adult Wolf of Wilderness Adult - MixpakkePote Godkendt!

Vores velsmagende og afbalancerede tørfoder, inspireret af ulvenes kost - med kød, vilde bær og vilde urter! Oven i købet: En kornfri opskrift og animalske proteiner af høj kvalitet med mindst 40% frisk kød gør disse måltider til en fest.

Wolf of Wilderness Adult - Mixpakke
Hundeseng FlageHundeseng FlagePote Godkendt!

Din hund vil aldrig have ligget i en mere behagelig seng. Den vidunderligt bløde polstring giver så høj komfort, at din pelsven falder i søvn med det samme.

Hundeseng Flage