Leveringstider og portopriser

 • Leveringsomkostninger

  Standardleveringspriser

  Vores mindste bestillingsværdi er 149 kr. (ekskl. leveringsomkostninger). Vi tilbyder fri levering fra 349 kr. Du kan se leveringsomkostninger for bestillinger med en lavere værdi i nedenstående tabel. Vi opkræver et ekstra gebyr på 19 kr. for levering til mindre øer, inklusiv Bornholm*.

  Vores pakker har en maksimal vægt på 31 kg per pakke. Bestillinger med en højere vægt bliver pakket i to eller flere pakker (afhængig af den samlede vægt). For denne ekstra service tilfalder et servicegebyr på 19 kr. per pakke.

  Leveringspartnere

  Leveringspartnere
  Ordre imellem 149-298 kr.
  Ordre imellem 299-348 kr.
  Ordre over 349 kr.
  DPD

  DPD/PostNord

  29 kr.

  19 kr.

  Fri levering!

  GLS

  GLS

  29 kr.

  19 kr.

  9 kr.

  DHL

  DHL

  29 kr.

  19 kr.

  Fri levering!

  Ved kassen kan du vælge ønsket leveringsfirma. Med mindre andet er angivet, leverer vi med DPD/PostNord. Det koster 9 kr ekstra at få leveret af GLS. Bemærk venligst, at GLS kun leverer pakker på max 20 kg til døren i etageejendomme. Ved levering af ekstra store genstande gælder særlige betingelser, da disse sendes via spedition. I shoppen er sådanne produkter markerede.

  Vi leverer til Sverige, Danmark, Finland og Tyskland. Vi leverer ikke til Grønland og Færøerne.Vi opkræver et ekstra gebyr på 19 kr. for levering til mindre øer.

  *For følgende postnumre har vi et ekstra leveringsgebyr på 19 kr.: 4592, 5960, 5970, 5985, 6720, 7884, 8305,8592, 9940, 9950, 9960, 3700, 3720, 3730, 3740,3751, 3760, 3770, 3782, 3790.

 • Leveringstider

  Leveringstider i Danmark:

  Er en vare på lager, vil den normalt blive afsendt fra vores lager 24 timer efter vi har registeret betaling. Levering vil som regel ske inden for 2-4 hverdage (vær opmærksom på, at levering til Bornholm og visse småøer kan tage lidt længere). Leveringstiden kan variere, afhængigt af den valgte betalingsmetode, leveringspartner og på grund af helligdage. Varerne leveres oftest i tidsrummet mellem kl. 8 og 16. Du har altid mulighed for at følge din pakke hos leverandøren eller på din Mit Zooplus konto.

  Ved frosne/letfordærvelige varer eller pladskrævende varer gælder særlige leveringsbetingelser. Sådanne varer kan ankomme separat fra resten af bestillingen, og leveringstiden kan være længere, end de forventede leveringstider nævnt ovenfor. Disse varer er markerede i shoppen. 

 • Internationale leveringspriser

  Udregn leveringspriser

  Land
  Forsendelsespris
  Portofri fra
  Finland

  Finland

  kr. 49,00

  Sweden

  Sverige

  kr. 49,00

  Germany

  Tyskland

  kr. 39,00

  kr. 399,00

  Leveringsbetingelser for Sverige med Posten eller GLS/Schenker:

  Pakker på op til 20 kg. bliver leveret direkte til døren på hverdage mellem kl. 9. og 16. Pakker på over 20 kg. kan afhentes på et af Postens udleveringssteder. Hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, vil din pakke blive leveret på et af Postens udleveringssteder i nærheden af hvor du bor. Du kan afhente din pakke dagen efter. GLS/Schenker leverer alle pakker på under 20 kg. direkte til et udleveringssted i nærheden af dig.

 • Følg leveringen online

  Følg leveringen online:

  Online tracking 

  DPD/PostNord: Du kan når som helst se din pakkestatus hos DPD/PostNord ved at indtaste dit pakkenummer. Bemærk, at der kan gå op til 48 hverdagstimer til du kan følge pakken online. Hvis der ikke er nogen hjemme, modtager du en seddel med informationer om hvor din pakke kan afhentes.

  Modtagerflex: Hvis du ønsker at pakken skal efterlades uden underskrift, kan du tilmelde dig Modtagerflex.

  FlexChange: Hvis dine planer har ændret sig, og du ikke er hjemme ved leveringen, kan du med FlexChange fortælle dit pakkebud hvor pakken skal leveres, når den er på vej ud til dig.

  Online tracking GLS: Du kan når som helst se din pakkestatus hos GLS ved at indtaste dit pakkenummer. Bemærk, at der kan gå op til 48 hverdagstimer til du kan følge pakken online. Hvis du ønsker levering uden underskrift, kan du efterlade en seddel på døren til udbringeren. NB: Sedlen skal indeholde trackingnummer samt dato og underskrift.

  Bemærk venligst, I udsædvanlige sager, forbeholder vi retten til at ændre den valgte leveringsudbyder