Anbefal zooplus til dine venner - vores betingelser!

Anbefal en ven!

Vær venligst opmærksom på vores deltagerbetingelser. Vi tjekker altid om hver enkel anbefaling lever op til vores betingelser:


1. Tilmelding

Du tilmelder dig her på zooplus.dk ved hjælp af vores anmeldeformular. Vi tjekker dine oplysninger hurtigst muligt, og sender herefter en e-mail til den person, du har sendt din anbefaling til.

2. Hvem kan deltage?

Alle registrerede zooplus kunder kan deltage.

3. Hvem kan du anbefale?

  • Du kan anbefale zooplus til venner eller familiemedlemmer - som endnu ikke er kunder hos zooplus.
  • Hvis den enkelte person allerede har modtaget én anbefaling, i løbet af de seneste 12 måneder, gælder din anbefaling ikke.
  • Vær venligst opmærksom på at du ikke kan anbefale personer fra samme husholdning som din egen.
  • Hver person kan kun tage imod én anbefaling om året.
  • Anbefalingen indløses ved at din ven indtaster den tilsendte vennerabatkode i "rabat" feltet i indkøbskurven.
  • Anbefalingen kan ikke anvendes med tilbagevirkende kraft.

4. Hvad får modtageren?

Den person du anbefaler modtager en e-mail fra zooplus med et gavekort på 10% rabat til vores webshop.

5. Hvad får du?

Som tak for din tillid, modtager du 350 zooPoint til indløsning i vores præmieshop - forudsat at din anbefaling efterlever kriterierne under punkt 3. Personen du anbefaler skal anvende samme e-mailadresse, som du har sendt anbefalingen til, til at registrere sig på zooplus. Når personen har købt for min. 200 kr på zooplus.dk samt indløst den tilsendte rabatkode, modtager du din belønning.

6. Din belønning

Du modtager en e-mail så snart den person du har anbefalet har indløst sit gavekort. I denne e-mail finder du et tilgodebevis samt en tilgodebevis-kode, som du kan indløse ved dit næste køb.

7. Hvor mange anbefalinger kan du sende?

Du kan sende op til 60 anbefalinger om året.

8. Din status

Du modtager altid en kopi af hver anbefaling du sender. I din status kan du se hvor mange personer du har anbefalet zooplus til samt hvilke præmier du har modtaget.

Vigtigt: Vi kan kun informere dig om hvor mange personer der har taget i mod din anbefalingsmail - og ikke hvem der har taget imod den. Dette er på grund af vores regler om databeskyttelse

9. Databeskyttelse

En forudsætning for at deltage er, at dit navn og e-mailadresse, såvel som modtagerens navn og e-mailadresse, bliver gemt i vores system. Disse oplysninger bliver ikke videregivet.

10. Ændringer i vores betingelser

Vi forbeholder os retten til, til hver en tid, at ændre i vores betingelser.