Gør en god gerning og doner zoopoint

Doner dine zoopoint

Glade kæledyr er kernen i zooplus. Vi mener, at alle dyr fortjener pleje, kærlighed og en kærlig familie. Desværre er dette ikke altid tilfældet. Mange katte, hunde og små kæledyr forlades eller mister deres hjem hvert år. Heldigvis er dyrehjem og dyrevelfærdsorganisationer der for at hjælpe disse dyr i nød.

Hos zooplus leder vi altid efter måder, vi kan hjælpe kæledyr, der er mindre heldige. Vores kunder spiller også en vigtig rolle i at støtte dyrevelfærdsorganisationer og deres fremragende arbejde. Med den generøse donation af zoopoint kan vi forbedre livene for dyr hvis liv er blevet reddet. De donerede point vil blive konverteret til en monetær donation til dyrevelfærdsorganisationer. Hver tredje måned har en ny dyrevelfærdsforening chancen for at blive en donationsmodtager.

Vi takker på vegne af mange dyrevelfærdsorganisationer for din støtte!

Hjælp os og doner dine zoopoint

Det behøver ikke altid at være ekstra stort og ekstra stort. Du kan også støtte dyr i nød med en lille donation - 25 zooPoints hjælper allerede. Vælg, om du vil donere 25, 50, 100, 250 eller 500 point, læg varen i din indkøbskurv og fuldfør ordren.

25 zoopoint
50 zoopoint
100 zoopoint
250 zoopoint
500 zoopoint

Lige nu går donerede zooPoint til Kæledyrshjælpen

kæledyrshjælpen

Kæledyrshjælpen hjælper dyr i nød. De hjælper økonomisk ramte kæledyrsejere samt hjemløses dyr med foder udstyr og plejeprodukter. De ved, at alle kan komme i en uforudset situation hvor det hele vælter. De dømmer ingen og hjælper gerne da de ved hvor meget dyrene betyder for os alle. Dyrerne er vores bedste ven beskytter og de lytter altid og er der altid for os. Kæledyrshjælpen hjælper alle slags kæledyr. Alle i organisationen er alle frivillige og gør et kæmpe stykke arbejde for dyrene .

Kender du en dyrevelfærdsforening, der har brug for støtte?

Hos zooplus har du en sigen, i hvilken forening der modtager donationerne. Vi leder altid efter dyrevelfærdsorganisationer, hvis projekter vi kan støtte. Skriv os en besked via Facebook, og fortæl hvilken velgørenhedsorganisation du vil støtte med dine donationer.
Vi og alle dyr ser frem til din støtte!

Er du en del af en dyrevelfærdsorganisation eller et husly? Du kan finde ud af mere om zooplus dyrevelfærdsprogram her.

Vores tidligere donationer

 • 2022 - i alt 83.194 kr.

  • 31.294 kr. - Husdyrenes Vel
  • 25.487 kr. - Papegøjehotellet
  • 26.413 kr. - Nordsjællands Kattehjælp
 • 2021 - i alt 60.188 kr.

  • 23.442 kr. - Happy Dogs
  • 13.046 kr. - Pindsvinevennerne
  • 23.700 kr. - Kattens Værn

Vores kvalitetsløfter

Certificeret mærkekvalitet
Fra dyreelskere til dyreelskere
Der er noget for ethvert dyr