Cosma tilbehør

Cosma Tilbehør

Stilrent, tidløst design kombineret med funktionalitet

Cosma tilbehør imponerer med tidløst, elegant udseende. Legebolde, madskål eller hyggeseng - der er noget for ethvert behov. Som alle Cosma-artikler er også den nye produktlinje med accessoires af højeste kvalitet, og overbeviser samtidigt med et moderne look i diskrete farver. Så du forkæler ikke kun din kat, men tilfører også dit hjem noget stilfuldt.

Forkæl din kat med kærlighed og Cosma!

Cosma Katteseng

Cosma katteseng af blød, flettet filt med sit stilfulde design er katte ekstra glade for på grund af det hyggelige udstyr. Den runde form med høj kant er et ideelt sted hvor man kan rulle sig sammen og døs

Cosma Kattehule

Cosma kattehule af kvalitetskunstfilt gør det muligt for katte med høje krav at have et hyggeligt sted hvor de kan trække sig tilbage for at sove og slappe af. Indeni er den udstyret med blødt plys og får din kat til at føle sig tryg.

Cosma Kradsemøbel

Cosma kattekradsmøbel af bølgepap er perfekt til pleje af kløer og er god at have ud over dit kradsetræ. Det er formet som en trendy sofa lounge og består af 100% genanvendt pap.

Cosma Dobbelt Foderskål

Cosma dobbeltskål af melamin med to aftagelige skåle af rustfrit stål er et fremragende når det gælder funktionalitet og stilbevidsthed. Materialerne er smagsneutrale, tåler klør og er temperaturbestandige.

Cosma Uldbolde

Uldboldene fra Cosma består af 100% naturlige materialer, og er holdbare og robuste. De er ekstremt lette og skaber ingen forstyrrende lyde mens der bliver leget med dem. Takket være deres ru overflade er det let for katteklør at tage fat i dem.

Det praktiske Cosma dåselåg af silikone egner sig perfekt til at holde dåsemaden frisk på sikker vis. De tåler at blive vasket i opvaskemaskine, passer til de gængse dåsestørrelser og lukker dåserne lufttæt.

Cosma Silikone Foderunderlag

Katte lægger stor vægt på renlighed, og det er grunden til, at det stilfulde Cosma silikoneunderlag er et fornuftigt køb. Den skridsikre, fleksible måtte er fremstillet af silikone og har en lille kant.