Forårsudsalg

forår

Foråret er endelig kommet! Hvad kunne være skønnere end at nyde denne tid sammen med din firbenede ven? Og det er præcis, hvad vores forårskampagne byder på: Uanset om det er sundt foder til masser af energi, spændende legetøj eller godbidder til spændende udflugter eller hygge i solen - hos zooplus kan du nu finde gode forårstilbud på alt det, vores kæledyr elsker!

Op til 20% ekstra rabat på Pedigree-snacks

Op til 20% ekstra rabat på Pedigree-snacks

24 x 85 g Gourmet Gold til en særlig pris!

24 x 85 g Gourmet Gold til specialpris!

TIAKI Sleep & Travel Bærbart Hundesæde

 20% rabat på TIAKI Bærbart Hundesæde

18 + 6 GRATIS! Feringa Country Style 24 x 400 g

18 + 6 GRATIS! Feringa Country Style 24 x 400 g

  • Tilbud
  • Hundefoder
  • Kattefoder
  • Tilbehør til katte
  • Tilbehør til hunde

Hvorfor er grooming særligt vigtigt om foråret?

Foråret er fældningstid. Denne proces tager omkring seks til otte uger for de fleste kæledyr. Så forkæl din firbenede ven med daglig børstning om foråret! Det sætter ikke bare gang i blodcirkulationen, men giver også en sund og skinnende pels. En speciel kam anbefales til racer med en tyk underuld - det er wellness for din firbenede vens pels!

Vidste du, at der findes forårstræthed hos hunde?

Nogle hunde virker trætte og sløve om foråret, mens andre er fulde af energi. Der er en videnskabelig forklaring på forårstræthed hos hunde: På grund af manglen på sollys om vinteren produceres der kun lidt serotonin i hundens krop, og melatoninniveauet forbliver højt. Aktiviteten øges først, når serotoninlagrene gradvist genopfyldes.

Løsningen er enkel: Kom ud i den friske luft! Masser af motion i den varme forårssol fremmer serotoninproduktionen og hæmmer hormonet melatonin. Det gør din forårstrætte pelsede ven mere aktiv igen.

Bye bye vinterfedt: Sådan kommer du i form til foråret!

Den berygtede "vinterkrop" er ikke kun et problem for os mennesker efter de kolde måneder - mange katte og hunde kæmper også med de ekstra kilo. Diæter og fitnessplaner bliver ofte pakket ud igen.

Den ekstra vægt kan belaste vores pelsede venners led og hjerte-kar-system og endda øge risikoen for diabetes.

For at modvirke vinterfedtet og forebygge fedme er det ikke kun nødvendigt med mere motion, men det kan også være en god idé at tage maden op til revision. Naturligvis bør enhver diæt kun gennemføres i samråd med din dyrlæge.