Coronavirus (COVID-19) – VI ER HER FOR DIG

Kære zooplus kunde


Spredningen af Coronavirus (COVID-19) berører naturligvis også os i zooplus og har indflydelse på vores normale hverdag. Hele zooplus-familien og alle deres partnere gør deres yderste dag og nat for at sikre din levering med den sædvanlige høje servicekvalitet i den aktuelle usædvanlige situation.

I den nuværende situation prioriterer vi ikke blot vores kunders og deres kæledyrs trivsel, men samtidigt også vores medarbejderes sundhed. Vi har truffet omfattende beskyttelsesforanstaltninger på vores kontorer og logistikcentre for at hjælpe med at bremse spredningen af coronavirussen. Samtidig arbejder vi på højtryk for at sikre, at din ordre ankommer pålideligt og sikkert.

Levering

Vil alle produkter stadig være tilgængelige?

På grund af den høje ordrevolumen kan det desværre ske, at det ønskede produkt ikke længere er tilgængeligt. Vi gør vores bedste for at holde tilgængeligheden af vores varer på det højest mulige niveau. Flere varer er allerede på vej til os.

Af hensyntagen til andre kunder vil vi gerne bede om, at du, som sædvanligt, kun bestiller varer, når der er behov.

Hvis en bestemt vare er udsolgt, kan vi helt sikkert tilbyde dig en passende, alternativ vare fra vores sortiment.

Kan jeg forvente forsinkelser i leveringen?

I øjeblikket har vi ingen forsinkelser i vores levering og vores logistikhold arbejder hårdt for at sikre, at din pakke er hos dig så hurtigt som muligt.

Så snart din ordre er på vej, modtager du en forsendelsesmeddelelse med et link til din valgte leveringstjeneste. Med dette link kan du tracke leveringsstatus for din pakke og ændre leveringsdato om nødvendigt.

Kan jeg blive smittet via varer?

Du har måske spekuleret på, om det i disse dage stadig er sikkert at modtage en pakke med zooplus-varer?

Ifølge Verdenssundhedsorganisationen (WHO) er sandsynligheden meget lav for at en inficeret person forurener varer med virussen. Risikoen for at blive smittet med coronavirus gennem en pakke, der har rejst over lange afstande og har været udsat for forskellige eksterne forhold og temperaturer er også meget lav.

Undersøgelser peger på, at coronavirus kun kan overleve på overflader i en kort periode.

Hvis du stadig føler dig usikker, kan du rengøre forsendelserne og produkterne med et desinfektionsmiddel for at beskytte dig selv og andre. Rengør også dine hænder med et alkoholholdigt hånddesinfektionsmiddel, eller vask hænderne grundigt med vand og sæbe. Undgå også at berøre dine øjne, mund eller næse.

Service & betaling

Kan der forekomme forsinkelser i shoppen?

Desværre kan den høje efterspørgsel i shoppen i øjeblikket føre til længere sideindlæsningstider. Vi beder om din forståelse.

Bliver mine zooPoints påvirket?

Vi har forlænget gyldigheden af de zooPoints, der udløber den 31. marts 2020 til den 30. juni 2020!

Vi vil derfor bede dig om at indløse dine zooPoints på et senere tidspunkt, når situationen med Covid-19 er faldet til ro igen. På denne måde hjælper du os med at modvirke yderligere forsinkelser i driftsprocessen og være i stand til at imødekomme de grundlæggende behov hos alle kunder.

Naturligvis samler du fortsat zooPoints ved enhver ordre.

Kat helt
Lager
Vi er her for dig!

Yderligere information til Covid-19

Er Covid-19 farligt for min hund?

13.03.2020: Covid-19 skyldes SARS-CoV-2 hos mennesker, der har sin oprindelse i Kina. Fra Europas myndigheders side holdes der nøje øje med den aktuelle situation og med offentliggørelser af de seneste videnskabelige fund, også hvad angår konsekvenserne for dyrenes helbred. På nuværende tidspunkt antages det i videnskabskredse, at coronavirus blev overført til mennesker af flagermus, skældyr eller slanger. For nyligt kunne man læse om en sag, hvor virussen også blev fundet på næsen og i munden af en sund hund i Hong Kong. Eksperterne antager imidlertid, at denne coronavirus kunne påvises, fordi hunden havde været i tæt fysisk kontakt med den syge hundeejer. Men hunden menes faktisk ikke at være smittet, og man holder øje med den, mens den lige nu holdes i karantæne. Hvis du selv er i karantæne, anbefales det, at du beder en person tæt på dig om at hjælpe dig med at gå tur med hunden. Hunde, der bor hos smittede mennesker, er dog indtil videre ikke omfattet af de karantæneforanstaltninger, myndighederne påbyder.

Så selvom der ikke er noget, der tyder på, at hunde kan smittes med Covid-19, så spiller andre coronavirusser stadig en vigtig rolle i hundesundhed: Læs mere i hele artiklen: Coronavirus hos hunde.

Er Covid-19 farligt for min kat?

13.03.2020: De første tilfælde af mennesker smittet med den nye Covid-19 virusinfektion blev offentliggjort i Kina i slutningen af 2019. Tusinder af mennesker overalt i verden er i øjeblikket syge, og spørgsmålet om, hvor SARS-CoV-2 coronavirus kommer fra, er endnu ikke afklaret fuldt ud. Forskerne mener at have fundet ud af, at luftvejssygdommen blev overført til mennesker via flagermus, skældyr eller slanger. Derfor mener forskerne, at det er usandsynligt, at SARS-CoV-2 kan overføres fra mennesker til katte og omvendt. Covid-19 menes heller ikke at udgøre nogen sundhedsrisiko for hunde og andre dyr, såsom svin eller kyllinger, selvom en undersøgelse hos en hund fra Hong Kong var testet positiv efter undersøgelse af næse og mund. Der er dog først tale om ægte smitte, hvis sygdommen kan påvises i kroppen, og det antages derfor, at der er tale om en overfladisk kontaminering på grund af tæt fysisk kontakt med smittede mennesker. Ikke desto mindre anbefales det at overholde god hygiejne, når man beskæftiger sig med kæledyr.

Covid-19 er altså sandsynligvis ufarlig for katte, hvorimod den længe kendte Felin Coronavirus (FCoV) kan være meget farlig for katte. Hvilke coronavira der er tale om, hvilke symptomer der opstår, og hvordan katte kan beskyttes mod dem, bliver forklaret i artiklen: Coronavirus hos katte.

Hvordan kan jeg beskytte mit dyr?

Selvom Covid-19 sandsynligvis ikke er farligt for hunde og katte, skal du være mere opmærksom på generelle hygiejneforanstaltninger, når du omgås med dit kæledyr, særligt hvis du eller dit dyr viser symptomer på sygdom:

  • Undgå tæt kontakt med andre dyr og mennesker, samt mellem dig og dit kæledyr, f.eks slik i ansigtet, kram osv.
  • Vask hænderne grundigt efter hver kontakt, mindst 20-30 sekunder
  • Afføringsrester skal bortskaffes øjeblikkeligt, og kattebakken og dit hjem skal holdes ren

Må jeg lufte min hund ved udgangsforbud?

16.03.2020: Der er i Danmark ingen fastlagte regler på dette punkt. I de lande, hvor der allerede er et udgangsforbud, såsom Italien, Spanien eller Østrig, reguleres hundeluftning som følger: Hundeejere har tilladelse til at tage deres dyr ud, men skal opholde sig i umiddelbar nærhed af deres hjem og skal normalt have en formular med. Hundeluftningen skal holdes kort, og de kendte sikkerhedsforholdsregler, såsom afstand fra andre mennesker og dyr, samt grundig håndvask efter tilbagevending, skal overholdes.

Du kan følge med i situationen omkring coronavirussen (COVID-19) på politiets informationsside.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke dig for din forståelse og ser frem til at fortsætte med at forsyne dig og dine kæledyr med vores zooplus-produkter. Vi ønsker sundhed for dig og dine nære, om de er to- eller firbenede.

Sammen gennem hverdagen: den daglige rutine med din firbenede ven

Sammen gennem hverdagen: den daglige rutine med din firbenede ven

Det er ikke kun vores liv der er forandret i disse dage, men vores firbenede venner oplever også en forandring. Mange af os, der ellers er undervejs hele dagen, er nu hjemme hver dag, arbejder og bruger deres fritid der - det betyder, at samlivet i øjeblikket er anderledes. Hvordan formår man at være produktiv i disse tider, samtidig med at man beskæftiger sit kæledyr i tilstrækkelig grad og har en dejlig hverdag sammen? zooplus giver dig inspiration til en dagligdag fuld af leg, sjov og afveksling sammen med dine firbenede venner!

Vores yndlingsprodukter til den daglige rutine med din hund

AktivitetslegetøjAktivitetslegetøj
TyggelegetøjTyggelegetøj
Leg & SjovLeg & Sjov
SnacksSnacks

Vores yndlingsprodukter til den daglige rutine med din kat

IntelligenslegetøjIntelligenslegetøj
KradselegetøjKradselegetøj
Leg & SjovLeg & Sjov
SnacksSnacks