Coronavirus (COVID-19) – VI ER HER FOR DIG

Kære zooplus kunde


Spredningen af Coronavirus (COVID-19) berører naturligvis også os i zooplus og har indflydelse på vores normale hverdag. Hele zooplus-familien og alle deres partnere gør deres yderste dag og nat for at sikre din levering med den sædvanlige høje servicekvalitet i den aktuelle usædvanlige situation.

I den nuværende situation prioriterer vi ikke blot vores kunders og deres kæledyrs trivsel, men samtidigt også vores medarbejderes sundhed. Vi har truffet omfattende beskyttelsesforanstaltninger på vores kontorer og logistikcentre for at hjælpe med at bremse spredningen af coronavirussen. Samtidig arbejder vi på højtryk for at sikre, at din ordre ankommer pålideligt og sikkert.

Levering

Service & betaling

Kat helt Lager
Vi er her for dig!

Yderligere information til Covid-19

Du kan følge med i situationen omkring coronavirussen (COVID-19) på politiets informationsside.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke dig for din forståelse og ser frem til at fortsætte med at forsyne dig og dine kæledyr med vores zooplus-produkter. Vi ønsker sundhed for dig og dine nære, om de er to- eller firbenede.

Sammen gennem hverdagen: den daglige rutine med din firbenede ven

Sammen gennem hverdagen: den daglige rutine med din firbenede ven

Det er ikke kun vores liv der er forandret i disse dage, men vores firbenede venner oplever også en forandring. Mange af os, der ellers er undervejs hele dagen, er nu hjemme hver dag, arbejder og bruger deres fritid der - det betyder, at samlivet i øjeblikket er anderledes. Hvordan formår man at være produktiv i disse tider, samtidig med at man beskæftiger sit kæledyr i tilstrækkelig grad og har en dejlig hverdag sammen? zooplus giver dig inspiration til en dagligdag fuld af leg, sjov og afveksling sammen med dine firbenede venner!

Daglig rutine med din hund

Godmorgen Godmorgen Fit & vital start

Man kan godt føle sig lidt træg og energiforladt, hvis man tilbringer meget tid derhjemme. Så det er bedst at bruge morgenerne på yogaøvelser, så man kan vågne. Bagefter kan man forkæle sig selv med en lækker omgang morgenmad – og hundemaden kan også serveres!

Frokost - Yay! Frokost - Yay! Ud i den friske luft

Når du arbejder hjemmefra betyder det også, at du har større fleksibilitet. Hundsport og leg er en perfekt måde at kombinere frokostpausen med hundeluftning. Så udfordres hunden både mentalt og fysisk. Hvis du har egen have, kan den også få afløb for sin energi her.

Eftermiddag & ind i mellem Eftermiddag & ind i mellem 5 minutters træning

De fleste, der arbejder på kontor kender små perioder hvor man ikke får noget fra hånden. Lav lidt hundetræning og øv enkle tricks såsom at "gi' pote". Brug lejligheden til korte sportræningslege eller arbejd lidt med grundlæggende lydighed. Skift regelmæssigt mellem de forskellige øvelser.

Afslappede aftentimer Afslappede aftentimer Tid til kreativitet

Aftenerne er oplagte til små beskæftigelseslege, der sætter gang i hjernecellerne. Hjemmelavede hundekiks kommer nok til at sætte julelys i din hunds øjne. Det gør hverdagen lidt mindre kedelig, og din hund får glæde af en lækker godbid. Derefter kan i smutte over i sofaen for at slappe af!

Vores yndlingsprodukter til den daglige rutine med din hund

Daglig rutine med din kat

En lille omgang sjov om morgenen! En lille omgang sjov om morgenen! Start your day right

Lege, såsom simpel kat agility om morgenen, fjerner dårlig morgenstemning og får kredsløbet i gang. Ingen lyst? Så tag din kats yndlingslegetøj og brug tiden før morgenmaden hvor den kan få lov til at tumle rundt i hjemmet!

Frokost til de to- & firbenede Frokost til de to- & firbenede Nyd den friske luft!

Selv hvis du arbejder hjemmefra har man brug for pauser til krop og sind. Selv hvis du har et hjem med have eller altan, så er det tit nok bare at åbne vinduerne, lukke et par varme solstråler ind i sit hjem, og nyde en omgang frisk luft sammen.

Eftermiddag & ind i mellem Eftermiddag & ind i mellem Lidt småtræning

Hvis du vil arbejde koncentreret har du brug for ro i sindet. Men hvad nu hvis katten hellere vil lege? Og det skal være nu! Her kan det være en god idé at have lidt beskæftigelseslegetøj parat, så din kat få tiden til at gå - med eller uden din hjælp.

Bliver en aften på sofaen for kedeligt? Bliver en aften på sofaen for kedeligt? Pelsede fotomodeller

Efter en lang dag bag skærmen er det måske tid til at gå helt andre veje om aftenen. Et lille fotoshoot ville jo være perfekt - med enkle tips & tricks får man de bedste snapshots. Det er bedre end noget andet flow-tv, ikke?

Vores yndlingsprodukter til den daglige rutine med din kat