Sammen hjalp vi mennesker og dyr fra Ukraine

Tak for hjælpen


Takket være din hjælp, kunne vi støtte mange mennesker og dyr berørt af krigen i Ukraine. Vi var overvældet over antallet af donerede zoopoint. Med jeres generøse støtte var vi i stand til at indsamle næsten 100 tusind Euro til velgørenhedsorganisationer, der arbejede ved den ukrainske grænseregion i marts.

Menneskers og dyrs trivsel er en væsentlig del af vores virksomhedskultur. Derfor er det en hjertesag at hjælpe de berørte mennesker og dyr fra Ukraine i denne svære tid, og som lovet har vi fordoblet donationen fra zooPoints

193.916 Euro gik til at hjælpe dyr og yderligere 100.000 Euro blev doneret til FNs Flytningeorganisation

Dette vil gjorde det muligt for os at støtte mange dyr og kæledyrsejere, der havde akut brug for hjælp. Det vil vi gerne sige tusind tak for!

100.000 Euro til FN's Flytningeorganisation

Ukraine

Nødhjælp til flygtninge

FN's Flytningeorganisation iværksatte hurtigt omfattende nødhjælpsaktioner. Hjælperne på stedet koncentrerer sig især om at give husly, nødhjælp og kontanthjælp. Så vidt sikkerhedssituationen tillader det, uddeles nødhjælpspakker i Ukraine. FN's Flytningeorganisation yder også støtte i nabolandene for at kunne yde tilstrækkelig bistand til flygtningene. Der lægges særlig vægt på uledsagede børn, ældre og handicappede.

zooplus som organisation donerede ekstra 100.000 EUR til humanitær støtte til mennesker berørt af krigen i Ukraine igennem FN's Flytningeorganisations tyske afdeling i Marts 2022.

"Kun med mit kæledyr" - Billeder af FN's Flygtningehøjkommissariat

93.916 euro til dyrevelfærdsorganisationer ved den ukrainske grænse

Ukraine

Vi hjalp organisationer i Polen, Slovakiet, Ungarn og Rumænien

Når der er krig skal ejendele ofte efterlades. Dette gælder dog ikke for de elskede kæledyr, de tilhører familien og tages med på den vanskelige rejse. Dyrevelfærdsorganisationerne fra de fire ukrainske nabolande gør en kæmpe indsats til ved grænsen med mad, skåle, transportkasser og meget mere. De tilbyder også karantænepladser, hvis et dyr ikke får lov til at komme med videre med det samme.

Med hjælp fra jer støttede vi i alt fem organisationer  i Polen, Ungarn og Slovakiet samt to i Rumænien, som hver modtog en donation på 18.783 Euro.

I alt donerede zooplus internationalt 93.916 Euro, hver af halvdelen er vores kunders donerede zooPoint.

zooplus Emergency Aid: Donationer i naturalier til dyrevelfærdsorganisationer i grænseregioner

Som led i et nødhjælpsprogram kunne vi i begyndelsen af marts levere adskillige paller fulde af dyrefoder og andre presserende varer såsom transportkasser til hjælpeorganisationer i grænseområder, som blev videregivet direkte til de berørte. En stor tak skal derfor også lyde til engagementet fra dyrevelfærdsorganisationerne, som gør utrolige ting på stedet:

Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami ("Kraków Association for the Care of Animals", forkortet KTOZ) i Polen.

Állatvédők Érdekvédelmi és Szakmai Szövetsége ("sammenslutningen af dyrerettighedsaktivister") i Ungarn

Magyar Állatvédő és Természetbarát Szövetség ("Ungarsk forening for beskyttelse og naturbeskyttelse") i Ungarn

Občianske združenie Pomoc psíkom na východnom Slovensku ("Borgerforeningen hjælper hunde i det østlige Slovakiet") i Slovakiet

Casa lui Patrocle ("Patrocles hus") i Rumænien