Hvis du er på jagt efter snacks, så er du det rigtige sted!

Kattesnacks til ethvert formål

Kat

Februar har aldrig været så lækker! I denne måned dedikerer vi os helt til emnet snacks.

Snacks som underholdning derhjemme eller på kontoret, snacks til støtte for sundhed, for eksempel  tandpleje eller simpelthen bare som ren forkælelse.

Se udvalget af de mange lækre snacks, som du finder hos zooplus.

Cosma
Feringa
  • Snack tilbud
  • Snacks til belønning
  • Snacks til tandpleje
  • Intelligenslegetøj

Understøtter sundhed

Snacks kan ikke kun understøtte den daglig tandpleje og fremme fordøjelsen. Snacks er meget mere end bare godbidder. De kan støtte dit kæledyrs sundhed på en velsmagende måde. At børste tænder har aldrig været så lækkert.

Som beskæftigelse

Snacks forkorter ikke kun ventetiden mellem lange møder. Snacks kan bruges på mange måder. For at gøre det mere underholdende kan snacks gemmes i et snuse tæppe eller snackbold. Vi har de lækreste snacks til ethvert formål. Så det bliver aldrig kedeligt.

Af kærlighed

Snacks til at gøre noget godt for vores kæledyr og forkæle dem, bare fordi de fortjener det.Vi har lækre snacks – til store og små. Det er rigtigt nok, at kærlighed går gennem maven.

Smilla pastaSmilla Multivitamin KattepastaTryk på tuben!

Den lækre Smilla kattepasta er simpelthen uimodståelig. Min pleje er meget vigtig for mig, men de irriterende hårboller er irriterende. Denne pasta understøtter strømmen af hår gennem mave-tarmkanalen. Og alt dette uden ekstra sukker. Nu skal min ejer kun trykke på røret.

Se mere
PurizonPurizon Snack And & Fisk!Lækker og kornfri!

Kattesnack med det fineste andekød og lever kombineret med friskfanget fisk. Ideel til kødædende kat, takket være det høje proteinindhold. Skånsomt frysetørret for en naturlig smag

Se mere