Ernæringsformer til hunde og katte

Food Trends
Kornfrit Kornfrit hundefoder Hvorfor kornfrit?

Forskellige slags korn har længe været brugt i dyrefoderopskrifter, fordi de indeholder næringsstoffer, vitaminer og umættede fedtsyrer. Man kan dog udvikle overfølsomhed og få allergiske reaktioner, og så er det nødvendigt med kornfrit foder.

Økologisk Økologisk foder Hvad betyder øko?

Man må kun betegne foder for økologisk, hvis det ikke bliver fremstillet med kemiske svampemidler eller pesticider, genetisk modificerede frø, samt visse former for gødning.

Højt kødindhold Højt kødindhold Mindst 60%

Et højt indhold af kød i dyrefoder er især vigtigt når det gælder katte. Der skal være mindst 60% kød i dåsen for at kunne tale om et højt kødindhold. Vegetabilske bestanddele bør dog i alle tilfælde være del af dit kæledyrs ernæring.

Andre foodtrends Andre Trends Et overblik

Naturligvis findes der udover de nævnte trends også talrige andre. Hertil hører "foder i fødevarekvalitet", eller monoprotein dieter med kun én slags kød, samt omdiskuterede trends såsom vegetarisk ernæring til katte og hunde.

Ekstra rabat på kornfrit foder

kornfrit foder 10% rabat

*Kuponkoden gælder på alt kornfrit foder til hunde og katte. Kuponkoden er gyldig til og med den 05.09.2021 og kan ikke kombineres med andre kuponkoder. 

Kornfrit

Kornfrit

Kæledyr, der lider af overfølsomhed overfor korn, og som udvikler allergiske reaktioner, har brug for kornfrit kattefoder eller hundefoder. Det er dog ikke kun egnet til allergiske hunde og katte. Hunde- og katteejere kan vælge at servere kornfrit foder - helt i tråd med deres natur. Gå på opdagelse i vores kornfrie hundefoder og kattefoder, og få mere at vide.

Vores anbefalinger

Wolf of Wilderness Kornfrit foder

Økologisk

Økologisk

Her finder du kæledyrsfoder med kvalitetsråvarer fra økologisk produktion uden kemi. Alle ingredienser, såsom kød, grøntsager og urter, er certificeret økologiske. Den skånsomme forarbejdning af ingredienser, og den afbalancerede, velsmagende sammensætning fører til høj accept hos de fleste kæledyr. 

Vores anbefalinger

Økologisk

Højt kødindhold

Højt kødindhold
Højt kødindhold

Foder med et højt kødindhold er en fordel når det gælder hunde og særdeles nødvendigt hos katte. Hvis du allerede giver dit kæledyr en kost med højt kødindhold, så er det stadig vigtigt at huske på, at der skal være tale om en afbalanceret ernæring. Med vores udvalg af kvalitetsfoder med højt kødindhold får din hund eller din kat stadig hvad den har brug for.

Vores anbefalinger

Højt kødindhold
Foder af fødevare kvalitet

Med fødevarekvalitet menes der indholdsstoffer, der er egnet til, at mennesker også kan spise dem. Dyrefoder indeholder tit komponenter, som mennesker ikke kan tåle (fx. biprodukter fra slagtning)

Til Katte

Til Hunde

Monoprotein

Dyrefoder med denne slags opskrift indeholder kun én slags protein - dvs. kun én slags kød. Man kan finde monoprotein-foder, der udelukkende består af kød, mens andre også indeholder vegetabilske ingredienser.

Til Katte

Til Hunde

Vegetarisk

Blandt dyrevenner er konceptet om vegetarisk foder (især til katte) meget omdiskuteret. Hvis du vil servere en udelukkende vegetarisk foder til din hund eller din kat, bør du først snakke med en dyrlæge.

Til katte

Til hunde

Biologisk Artskorrekt Råt Foder

Biologically Appropriate Raw Food har i årevis været et af de mest populære måder at ernære hunde og katte på. BARF er inspireret af henholdsvis ulve og vildkattes måde at supplere byttedyr med forskelligt grønt de finder i naturen.

Til Katte

Til Hunde

zooplus Magasin

Foderskift hos katte Foderskift hos katte Tips & Tricks

Katte er ofte meget kræsne og har en tendens til at foretrække en bestemt slags foder, og nægter at røre ved noget andet foder. At få katten til at vænne sig til en ny type foder er alt andet end let. 

De vigtigste næringsstoffer til din hund De vigtigste næringsstoffer til din hund Se denne guide

Tørfoder, vådfoder, økologisk foder, BARF eller tilberede selv? Uanset hvilken ernæringsmetode du vælger, er det vigtigt, at din hund er forsynet med alle livsvigtige næringsstoffer.

Hundemad med højt indhold af kød Hundemad med højt indhold af kød Hundens ernæring

Ulven er stamfader til vores hunde. Det gør sig også gældende når der er tale hundeernæring. Selvom ulven hovedsageligt ernærer sig af muskelkød, æder de også knogler og indmad.