Vores favorit mærker i 2021

Vores top mærker i 2021

Vi nærmer os slutningen af 2021, og vi syntes derfor at det vil være passende og vise jer nogle af årets top mærker til hund og kat, ifølge vores zooplus kunder.

Her på siden kan du læse mere om mærkerne og finde aktuelle tilbud.

Vi glæder os allerede til næste år!

Purizon - Foder og snacks til både hund og kat

PurizonPurizon – inspireret af naturen!

Purizon tørfoder til hunde og katte er baseret på vores kæledyrs naturlige ernæring. Purizon's førsteklasses tørfoder er udviklet med en kød- eller fiskeandel på 70%, som sikrer et højt proteinindhold. For at fremme dit kæledyrs sundhed indeholder foderet 30 % frugt, grøntsager og urter af høj kvalitet. Dette betyder også, at Purizon dybest set udelukker tilsætning af korn og ris. ★ Purizon - Nature is our Inspiration! 

Wolf of Wilderness - Foder og snacks til hunde

Wolf Of WildernessVild og naturlig!

Wolf of Wilderness er foder inspireret af ulvens naturlige kost, og både store og små hunde er derfor vilde med det! Opskrifterne indeholde naturligvis masser af kød, indvolde, skovbær, rødder og vilde urter. Kulhydrater er der få af og opskrifterne er kornfrie.

Wild Freedom - Foder og snacks til katte

Wild Freedom


Følg vildkattens naturlige instinkter!

Vores katte stammer fra den afrikanske vildkat og har bevaret næsten mange af deres forfædres egenskaber til i dag. De er rigtige kødædende, og det har ikke ændret sig i løbet af evolutionen. Missionen for Wild Freedom er at følge de vilde kattes instinkter og basere opskrifterne efter vildkattens oprindelige spisevaner. Vores opskrifter er kornfrie og har et højt kødindhold. Wild Freedom er derfor ekstra artskorrekt! 

Rocco - foder og snacks til hunde

Rocco


Et måltid til kødelskere!

I mere end 10 år har Rocco leveret et store udvalg af afvekslende kødmåltider. Der er noget for enhver smag og behov: Rocco Junior til hvalpe, Rocco Senior til ældre hunde. Rocco Sensitive til følsomme maver, Rocco Real Hearts til sande kendere, Rocco Menu til alle der elsker garniture, og Rocco Classic til dem, der kan lide at fokusere på det væsentlige. Uanset hvilken variant din hund er faldet for, så kan du være sikker på, at det centrale element fra Rocco er det samme: en høj andel af rent kød og indmad i kombination med 100% friske ingredienser.

Smilla - foder og snacks til katte

Smilla


For et vitalt og lykkeligt katteliv!

I mere end 10 år har Smilla tilberedt velafbalanceret, nøje tilpasset og afvekslingsrigt foder til katte i alle aldre. De velsmagende opskrifter indeholder alle essentielle næringsstoffer og vitaminer. Foderet er derfor et vigtigt basisgrundlag for et langt og lykkeligt katteliv. Det helt særlige næringsstofindhold i Smilla kattefoder, er nøje tilpasset behovet hos katte i forskellige aldre. Det kæmpe udvalg af førsteklasses tør- og vådfoder samt lækre godbidder sørger for sundhed, alsidighed og smag på menuen.