Hvis du er på jagt efter snacks, så er du det rigtige sted!

Hundesnacks til ethvert formål

Hund

Februar har aldrig været så lækker! I denne måned dedikerer vi os helt til emnet snacks.

Snacks som underholdning derhjemme eller på kontoret, snacks til støtte for sundhed, for eksempel tandpleje eller simpelthen bare som ren forkælelse.

Se udvalget af de mange lækre snacks, som du finder hos zooplus.

Purizon
Rocco Chings
  • Snack tilbud
  • Snacks til forkælelse
  • Snacks til træning
  • Snacks til sundheden
  • Aktivitetslegetøj

Understøtter sundhed

Snacks kan ikke kun understøtte den daglig tandpleje og fremme fordøjelsen. Snacks er meget mere end bare godbidder. De kan støtte dit kæledyrs sundhed på en velsmagende måde. At børste tænder har aldrig været så lækkert.

Som beskæftigelse

Snacks forkorter ikke kun ventetiden mellem lange møder. Snacks kan bruges på mange måder. For at gøre det mere underholdende kan snacks gemmes i et snuse tæppe eller snackbold. Vi har de lækreste snacks til ethvert formål. Så det bliver aldrig kedeligt.

Af kærlighed

Snacks til at gøre noget godt for vores kæledyr og forkæle dem, bare fordi de fortjener det.Vi har lækre snacks – til store og små. Det er rigtigt nok, at kærlighed går gennem maven.

Barkoo dental sticksBarkoo Dental SnacksMums!
De lækre Barkoo tandsnacks gør min tandpleje ekstremt lækker! Den 8-stjernede form sikrer blandt andet reduktion af tandplak og understøtter min mundhygiejne. Jeg har altid nogle med til mine venner på kontoret – til spontane møder. Tandpleje og tyggesjov i ét - Bravo Barkoo!
Se mere
Fyldt OksehudsrulleOksesrulle med fyld1..2...3...snack!

3 i 1 kombinationen af ​​okselæder, kallun og oksepisk sikrer god tyggeglæde samtidig med den lækre smag. Under møder tygger jeg nogle gange ekstra hurtigt, så jeg kan nå at få en ekstra. Kornfri, sukkerfri og styrker tænderne.

Se mere