Wolf of Wilderness Tilbehør

Wolf of Wilderness

VILDMARKEN KALDER

Start dit næste eventyr med Wolf of Wilderness outdoor udstyr.

Hundeudstyr fra Wolf of Wilderness er kendetegnet ved gode og alsidige anvendelsesmuligheder. Særlig opmærksomhed er blevet givet på materialer af høj kvalitet og præcist håndværk, naturligt og stilfuldt i det moderne look fra "Wolf of Wilderness". Så kan du og din hund også føle jer hjemme når I er udendørs!

Wolf of wilderness bowl

► Wolf of Wilderness foderpose

Den praktiske foderpose er ideel til transport og opbevaring af tørfoder, når du planlægger en tur med din hund i vildmarken, fordi det slidstærke ydermateriale og belægningen indeni beskytter mod ydre påvirkninger og fugt.

Wolf of wilderness taske

► Wolf of Wilderness snackpose

Uanset om du er i hundeskolen eller leger i naturen - med snackposen har du altid godbidderne ved hånden, for med en karabinhage kan snackposen nemt sættes fast hvor som helst. Snackposen har snortræk foroven, forneden et ekstra rum og er lavet af moderne, slidstærkt materiale, så den er ikke kun praktisk, men også stilfuld.

Wolf of wilderness frisbee

► Wolf of Wilderness Frisbee

Denne frisbee er lavet af et robust, vandafvisende ydermateriale og har en blød skumkerne, som ikke kun gør den flydende, men gør det muligt på pålidelig vis at fange den og bide i den. Modellen har ingen skarpe kanter og flyver godt, så I uden problemer kan lege ude i naturen.

wolf of wilderness trænings taske

► Wolf of Wilderness træningsdummy

Med denne dummy er du veludstyret til udendørs aktiviteter såsom kast, apportering og søgespil med din hund. Den er robust og blød på samme tid, håndremmen gør dummyen nem at transportere, og ved hjælpe af velcro og lynlås er den er nem at åbne og fylde med godbidder.

Wolf of Wilderness hundemåtte

► Wolf of Wilderness Travel hundemåtte

Hundemåtten fra Wolf of Wilderness tilbyder den bedste sovekomfort og er ideel til rejser og alle udendørs aktiviteter. Mens undersiden er fremstillet af vandafvisende polyester og giver pålidelig beskyttelse mod koldt og vådt vejr, er oversiden fremstillet af blød og behagelig velour. Emblem med log er broderet på stilfuld vis.

Wolf of Wilderness sovepose

► Wolf of Wilderness rejsesovepose

Hundesoveposen er fremstillet af åndbare materialer af høj kvalitet, er quiltet og blødt foret, og hyggen derfor nærmest indbygget. Modellen har en sidelynlås - i åben tilstand kan soveposen alternativt bruges som et hundetæppe. VILDMARKEN KALDER!

Wolf of Wilderness skål

► Wolf of Wilderness hundeskål af rustfrit stål

Hundeskålen med "Wolf of Wilderness" -logoet er fremstillet af rustfrit stål. Materialet er modstandsdygtigt, tilsvarende langtidsholdbart og absolut smagsneutralt. Den nederste kant af silikone forhindrer skålen i at glide. Hundetilbehør du absolut MÅ eje!

► Wolf of Wilderness dåselåg

Med dåselåget "Wolf of Wilderness" er du godt rustet til sikkert at lukke og opbevare åbnede dåser med vådfoder. Låget er fremstillet af silikone, lukker lufttæt og sikrer, at maden holder sig længere frisk. Universel til 400 g og 800 g dåser.